Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo

Taric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wasz też wkurwia ten jebany szczur ? Bo mnie wkurwia i to ostro....

Gonie killa wiem ze go zabije rzuciłem ignite potem wszedl w grzyba teemo z mojego teamu. I na górze ekranu pojawił się nasz ulubiony teemo: sgk19v.jpg i w ten oto sposób dobił mi killa i się ostro wkurwiłem...

Opublikowano

Postać jak postać. Specjalnie mi nie przeszkadza ale potrafi zdenerwować jak ma się ją w enemy. Ale musi ogarniać

Opublikowano

Ten chomik to szatan, potrafi napsuć krwi, aczkolwiek nie widzę sensu tego tematu. Napisałeś go po prostu pod wpływem emocji po ostatniej grze?

Opublikowano

Weź to olej, nie raz grałem teemo i w jedym meczu miałem z 10 takich przypadków... dostałeś przecież asyste, czasami jest tak, że wiecej golda dostaje assysta niż ten co zabił ;)... Moim zdaniem teemo jest najbardziej wkurzający jak się przeciwko jemu gra. :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Mówicie jaki to chomik nie jest zły, a sami nie wiecie jakiej kurwicy dostaje sam on jak przebiegnieszsz mu koło samego ulta :)

Dokładnie. To uczucie jak typek z 30hp przebiega kawałek od twojego ulta >.<

@Ta postać jest stworzona do wkurwiania. PS Ja jak gram to cię chyba tym najbardziej wkurwiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...