Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver V ---> Silver III

kaszowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od 2ch dni mam rozkminę, czy będąc w silver V i mając 1,324 MMR (na stronce pisze tak "

The Average MMR for this league is 1,142.
1,324
Świetnie! Jesteś ponad tę ligę!)

Mam szanse na awans do silver III? moje mmr wzrośnie napewno, bo nie przegrywam żadnych gierek ;)

Kolega ze złota I ma MMR 1,635 więc moje jest na poziomie silver III napewno ;)
Opublikowano

Ile masz wygranych, a ile przegranych, ponieważ ta strona nie pokazuje prawdziwego MMR.

Aczkolwiek jeśli tak jest naprawde, to masz szansę przejść od razu do III.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ile masz wygranych, a ile przegranych, ponieważ ta strona nie pokazuje prawdziwego MMR.

Aczkolwiek jeśli tak jest naprawde, to masz szansę przejść od razu do III.

44G 27 Wins 17P

Współczynnik wygranych. 61%

Gram DUO z SILVER I (w s3 gold III) - jeśli to ma znaczenie
Opublikowano

Nie jesteśmy wyrocznia. Wszystko zależy na kogo grasz, jakie masz mmr itd (stronka dosyć nie dokładnie je obliczają) Czyli masz raczej nikłe szanse.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Generalnie ciężko, bo op.gg kłamie jeśli chodzi o mmr (to bierze mmr na podstawie ostatnich meczy i ludzi z którymi grałeś, może być jedynie dosyć podobne do normalnego mmr jeśli wyniki meczy będą podobne etc.), ale jeśli dostajesz jakoś grubo ponad 20 za win i ~15 Ci odejmuje to masz szanse ^^ A szczerze mówiąc jeśli masz duże mmr faktycznie, co znaczy że bez większych problemów radzisz sobie w tym SV, to nawet bez tego przeskoku powinieneś luzem wyjść.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...