Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Na hardcorze skkf'a grają dzieci które kupują 500 ub dziennie.

@top Zarobić się da... Ale po co? Serwery powinno sie robić dla fanu a nie dla kasy. Jak chcesz robić serwery dla kasy to polecam metina.

Opublikowano

Oczywiście że się da . Zysk zależy od typu. Najwięcej się zarobi na hardcore+ vipy.  Ja przy 100 graczach online wyciągałem 500zł/msc. 

Przy 200 osobach zysk wyniósł by pewnie ponad 2k.(im więcej graczy tym większy zysk).

Na takim skkfi'e cubix zarabia ok. 20 000zł/msc z czego 3 000 kosztuje opłacenie maszyny.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Poszukaj se w internecie jakiegos item shopu. Popatrz na inne sklepy serwerow i ogarniesz gdzie kupic. Mozna zarabiac. Ja na moim servie 50 slotow, gdzie gra po 10 graczy mam 100-150 zl miesiecznie :P

Opublikowano

mozna zarobic tylko taki serw trzeba najpierw dobrze zrobic zeby cos zarobic :D

Zrob jakis serv niespotykany lub dobrze ogarniety to kasa bedzie

Duzo osob gra na pvp wiec jak w ten typ pojdziesz nie pozalujesz :)

Opublikowano

Tak wiem, fani itd... Lecz nie jestem milionerem żeby płacić 100zł miesiecznie i miec z tego 100 czy tam 200fanów. A chce żeby serwer coś sam na Siebie zdziałał :) Ale dzięki za wszystkie odp !

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Ja miałem serwer 20 slotowy, który potrafił zarobić około 100zł miesięcznie, ale potem wszystko się posypało.

1393574935-Untitled-1.png

|*Sygnaturka*|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...