Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ogolne pytanka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pare pytan odnosnie do wowa

1. Gram sobie triala i przeczytalem, ze jest to wersja okrojona, to znaczy, ze nie mialem po drodze (15lvl) niektorych questow?

2. znacie jakis prywatny serwer z duzo iloscia osob najlepiej cata?

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze pytania:

1. Jak gram Taurenem to mam questy tylko dla Taurena czy mogę sobie polecieć np. do lokacji ludzi lub trolli i zrobić tamte questy czy nie?

2. Jak kupie MoP to będę mieć questy z pozostałych dodatkow?

3. Jak wbije max lvl to będą jeszcze questy czy tylko będą daily questy czy tylko dungeony i pvp zostanie?

4. Na jakim serwerze PvE lub RP jest najwięcej lub dużo polaków? Wiem, że na Burning Legion ale to serwer PvP

Wiem jestem maniakiem questów :)

Edytowane przez ziomulec99
Opublikowano (edytowane)

1. Jeżeli pytasz ogólnie, nie co do wersji trial - to oczywiście, jest nawet tytuł za wykonanie wszystkich questów (Loremaster). Oczywiście jest sporo innych Achievementów i innych ciekawych rzeczy.

2. Oczywiście, nie posiadając dodatku nadal też będziesz widzieć nową rasę pand, jedynie nie zwiększy Ci się lvl i nie zwiedzisz nowych krain.

3. Mogę Ci obiecać, że po wbiciu max jeszcze długo nie wykonasz wszystkich questów. Oprócz daily masz jeszcze różnego typu eventy, w których jest również sporo nowych zadań do wykonania. ( Typu Octoberfest, Walentynki, itp ). Co do tych questów, to najbardziej w późniejszym okresie (60+) zobaczysz, że dostajesz wybór, gdzie chcesz wbijać poziom. Często zdarzy się tak, że w późniejszej fazie gry po 70 poziomie będziesz robić po połowie lub mniej zadań w danej krainie, a niektóre nawet ominiesz.

4. Odnośnie Burning Legion nie sugeruj się ukierunkowaniem, które jest podane na liście serwerów. Gra tutaj najwięcej polaków i w zasadzie jedyny serwer, gdzie możesz spotkać ich sporą ilość. Po innych również są, lecz 1-2 Gildie max. Tutaj masz cały chat po pl. Plus ostatnimi czasy więcej jest PvE niżeli PvP.

Edytowane przez Wifi Streamer
Opublikowano (edytowane)

Ok rozumiem :)

Tak nie chodzi mi już o wersje trial

hmm mam juz ostatnie pytanie czy jak gram w hordzie to mogę iść do lokacji gdzie gra przymierze i robic ich questy czy tylko z hordy?

Jeszcze jedno xD Na Burning Legion jaki jest stosunek przymierza do hordy? w miare równo czy nie?

Edytowane przez ziomulec99
Opublikowano

Co do Twojego pytania odnośnie questów pomiędzy frakcjami, to zależy, gdyż często zdarza się tak, że są wioski neutralne, czyli takie, gdzie questy bierze zarówno horda jak i alliance. Jednak jeżeli chodzi o questy danej klasy, na początku gry np. to nie możesz brać z przeciwnej frakcji.

Nie masz czego się obawiać jeżeli chodzi o zadania, jak wspomniałem, to nie martw się o questy, jeszcze będziesz mieć ich dość : )

Na Burning Legion jest obecnie porównywalna ilość procentowa, być może nawet o 1 % więcej alliance. Jednak te statystyki nie pokazują aktywnych kont, tylko ogólnie. Zarówno po jednej stronie jak i drugiej znajdziesz w miastach na czacie pełno ogłoszeń co do Gildi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...