Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to download-bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć korzystać z programu BOL lecz mam problem, gdy załączam Bol Studio wytaskuje Failed to download. Jak temu zaradzić?

Co muszę jeszcze wiedzieć o tym programie?

Opublikowano

Mógłbyś poświęcić parę minut aby:

powiedzieć których opcji lepiej nie używać aby nie wyłapać bana

jakich skryptów użyć 

oraz jak zrobić aby automatycznie postać poszła na miejsce i tam ,,pomagała,, mówiąc o sorace

co ciekawego ten program w sobie ma

Opublikowano

Mógłbyś poświęcić parę minut aby:

powiedzieć których opcji lepiej nie używać aby nie wyłapać bana

jakich skryptów użyć 

oraz jak zrobić aby automatycznie postać poszła na miejsce i tam ,,pomagała,, mówiąc o sorace

co ciekawego ten program w sobie ma

To, że może wykonywać każdą/prawie każdą czynność w grze. Od hp barów do minionów pokazujących kiedy możesz uderzyć miniona by go zabić, do exploitów i botów. Lepiej nie używaj zoom hacka, kiedyś za to bany były, nie wiem jak teraz. "Jakich skryptów użyć" to zależy czego potrzebujesz. 

http://botoflegends.com/forum/topic/12042-script-aio-soraka-i-will-not-save-you/?hl=%2Bsoraka+%2Bslack
Opublikowano

To, że może wykonywać każdą/prawie każdą czynność w grze. Od hp barów do minionów pokazujących kiedy możesz uderzyć miniona by go zabić, do exploitów i botów. Lepiej nie używaj zoom hacka, kiedyś za to bany były, nie wiem jak teraz. "Jakich skryptów użyć" to zależy czego potrzebujesz. 

http://botoflegends.com/forum/topic/12042-script-aio-soraka-i-will-not-save-you/?hl=%2Bsoraka+%2Bslack

Chce puścić konto 21lvl aby jak najszybciej nabijało IP/EXP

Opublikowano

Działa on na XP?

Skrypt do soraki, tak samo jak bol spokojnie działa na xp'ku.

/Pamiętaj: nie pisz więcej posta pod postem

928011413476457403957.png

Opublikowano

Jest problem, a więc jak wybiorę sorake wyskakuje ładowanie postaci to nagle gra się zamyka i pisze że gra jest w trakcji i abym dołączył gdy to zrobię czynność się powtarza. Wydaje mi się że  zaczyna to się robić wtedy jak wyskakuje komunikat "Bol Injects"

# Viktors leveling nie wybiera automatycznie soraki.

Mam tylko taki problem na XP, na WIn7 wyszstko działa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...