Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić film Full HD na YouTube?

Tanei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem filmik full HD z Metin2 i na komputerze mam full HD a gdy prześle go na YT to mi wtedy się jakość pogarsza czemu ?

Nie wiem czemu jest Utrata jakości Dzwieku i obrazu po przesłaniu na YouTube ?

Dobra jakość ?

Opublikowano

Film przecież jest hd. Co do audio,  jakim programie renderujesz filmy ? 

Taka rada na przyszłość. Jak wstawiasz film na yt to on się przetwarza i trzeba poczekać aż uzska jakość HD.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Film przecież jest hd. Co do audio,  jakim programie renderujesz filmy ? 

Taka rada na przyszłość. Jak wstawiasz film na yt to on się przetwarza i trzeba poczekać aż uzska jakość HD.

Renderuje Sony Vegas. No wiem, że jest HD ale jakość filmu nie jest za najlepsza na komputerze mam idealną jakość a gdy wrzucę na YouTube to grafika filmu jest gorsza.

Opublikowano

FPS 30 Renderuje w Sony Vegas pro LUB Camasia Studio i Konwertuje do MP4 full HD 1280 na 720 lub 1920 na 1080 i zawsze na komputerze mam PRO PRO PRO JAKOŚĆ FULL HD HD HD. A GDY WGRAM NA YOUTUBE TO JAKOŚC FILMU JEST DO DUPY.........

Opublikowano

Bo Youtube kompresuje filmiki, na spadek jakości nic nie poradzisz.

A co do braku 1080p to nie konwertuj filmiku do 1280x720 i powinno samo pojawić się chwilę po wgraniu filmiku.

Opublikowano

Obejrzałem ten twój film i wg. jak pisalem wczesniej jakos jest dobra. Czego oczekujesz?

Skoro uważasz że ta jakoś w hd jest zła to pokaż nam przykład jakiegoś filmu z taką jakością jaką chcesz.

Opublikowano

Obejrzałem ten twój film i wg. jak pisalem wczesniej jakos jest dobra. Czego oczekujesz?

Skoro uważasz że ta jakoś w hd jest zła to pokaż nam przykład jakiegoś filmu z taką jakością jaką chcesz.

Chcę jakość FULL HD JAK JEST NA TYM FILMIKU ;)

Opublikowano

Chcę jakość FULL HD JAK JEST NA TYM FILMIKU ;)

Człowieku to co dałeś to jest co innego. Inna będzie jakość z nagrania pulpitu, a inna z metina.

Opublikowano

Człowieku to co dałeś to jest co innego. Inna będzie jakość z nagrania pulpitu, a inna z metina.

Ale ty nie oglądałeś całego filmiku on potem gra w LOL"a i ma całkiem dobrą grafike a czym różni się nagrywanie LOL"a od Metin2 ?>

Opublikowano

Ale ty nie oglądałeś całego filmiku on potem gra w LOL"a i ma całkiem dobrą grafike a czym różni się nagrywanie LOL"a od Metin2 ?>

Różni się chociażby tym że obydwie gry są na innym silniku graficznym i wiadomo że będzie w lolu lepsza jakość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...