Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy wszędzie.

grzecho166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem 11lvl skończyłem poetę i teraz jestem zasypywany masą questów. Większość odebrałem ale jakie questy robić w pierwszej kolejności a jakie zostawiać na potem? Pomóżcie bo nie ogarniam już tego.

Nie!...

Opublikowano

Nie panikuj - w AIONie jest masa questów dzięki czemu możesz prawie bez grindowania wbić max lvl.

Klikasz "M" -> Zakładka z Zadaniami -> Zaznaczasz białe oraz trochę ciemniejsze questy, klikasz "N" by pojawiła się dodatkowa minimapa i... Robisz jak leci. Jest to najprostszy sposób by zebrać wszystkie zadania z okolicy, a następnie je robić bo będziesz często musiał bić te same moby.

Jeśli chcesz usunąć jakiegoś starego questa (np. z Poety, którą skończyłeś i nie chcesz tam wracać) to klikasz "J" -> zadanie z Poety -> lewy dolny róg okienka "Abadon" - "Porzuć" zadanie.

Opublikowano

Dobra. Czyli mam robić questy jak leci? Nie ogarniam praktycznie w cale tej gry :P Co z skillami? Wybrałem rangera i aktualnie posiadam łuk i żadnego skilla do niego.

Nie!...

Opublikowano

Jest to najprostszy sposób na expienie - bierzesz questy, patrzysz co masz zabić, patrzysz co jest obok siebie do paru questów lub które są na to samo i robisz je.

Jak też parokrotnie ostatnio pisałem w paru innych tematach - ranger na początku praktycznie nie ma skilli na łuk. Z czasem dopiero odblokowują mu się i w pewnym momencie (koło 20-25lvl) kompletnie odkładasz sztylety/miecze. Jeśli jednak jeszcze nie kupiłeś tych podstawowych dwóch czy trzech skilli na łuk, które są od 10lvl to polecam Ci sprawdzić Sanctum w:

b1cbd8d90946d3d916c1b82b.jpg

Tej dużej niebieskiej sali. Tam poszukaj NPCa dla swojej klasy (Sin/Ranger), wybierz odpowiednią zakładkę i kup skille dla siebie. Wszystkie skille dostajesz jako książki, które po użyciu odblokowują nowe skille w "K".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...