Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekompensata

UniBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że często tutaj zaglądam z czystej ciekawości chciałem zapytać, co myślicie ;)

Więc dla niewtajemniczonych, od jakichś 5 godzin serwer EUW nie działa, najpierw lagi, potem problemy z zalogowaniem, startem gry, a od kilku godzin na forum jest umieszczony post specjalny, w którym można przeczytać że restartują całą platformę: 

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=10

(są też problemy ze stroną, więc czasami mogą być problemy z wczytaniem).

Z tego co pamiętam NA dostała 2000 RP rekompensaty na KAŻDE konto za podobną akcje, jak myślicie czy gracze EUW (w tym ja) otrzymamy to samo?

P.S. Zapomniałem dodać że aktualnie nie ma problemów z połączeniem, tylko usługa jest całkowicie wyłączona, więc nie działa ZUPEŁNIE NIC!

Czekam na wasze opinie :D

Opublikowano

@up Jesteś pewien? Było o tym dość głośno

@up2 Szkoda że nie czytałeś, bo nie wiesz dokładnie o co chodzi, wypowiedziałeś się a nie wiesz co się stało!

Opublikowano

@up Jesteś pewien? Było o tym dość głośno

@up2 Szkoda że nie czytałeś, bo nie wiesz dokładnie o co chodzi, wypowiedziałeś się a nie wiesz co się stało!

dostalo za włamianie sie na konta, potracili wiele run itd, ale nie bylo duzo poszkodowanych

userbarwb.png

Opublikowano

Tych tematów było mnóstwo wcześniej... Nie dostaniesz żadnej rekompensaty bo nie masz za co... 

Jedyna rekompensata może być, jeżeli serwery są wyłączone minimum 24h. I to maksymalnie 400-800 RP byś dostał za jeden dzień. Nie więcej. 

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Żaden serwer jeszcze nie dostał żadnych RP za tego typu błędy z serwerami. Tym bardziej te 2k RP dla NA. To jest wielka bujda, która napędza Internety.

W ramach rekompensaty, zapewne gracze dostaną jakieś boosty. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer EUW jest wyłączony od sześciu godzin...

Spodziewałem się czegoś więcej, w końcu taka sytuacje z europejskimi serwerami przytrafia się po raz pierwszy,

P.S. W jaki sposób można stracić runy, bo nie bardzo rozumiem..?

Opublikowano

Tak NA kilkanaście osób dostało 2k RP

powód? prosty

włam na konto i pozabieranie większości skinów champów więc cicho siedzieć :)

Budowniczy
Opublikowano

Hahahahaha O kurwa ale jazda z typa wyzej 2 k rp na NA prosty powod wlam na konto i pozabieranie skinow hahahahaha no ja nie wierze w tych bajkopisarzy JAK MOZNA KOMUS SPOMPOWAC SKINY po drugie po co ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...