Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jakieś cheaty do tej gry?

geniu768

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pomocą cheat engine możesz ustawić prędkośc ataku (nie działa na każdej prędkości), narazie tyle znalazłem na YT masz filmiki o tym wystarczy wpisać drakensang speed hack, a aktualnie szukam na dmg cheat bo wiem że jest, ale nikt nie chce powiedzieć z kąd i nie dziwie się ;p

Opublikowano

Za pomocą cheat engine możesz ustawić prędkośc ataku (nie działa na każdej prędkości), narazie tyle znalazłem na YT masz filmiki o tym wystarczy wpisać drakensang speed hack, a aktualnie szukam na dmg cheat bo wiem że jest, ale nikt nie chce powiedzieć z kąd i nie dziwie się ;p

w CE działa ale tylko wizualnie więcej laguje niż pomaga

Opublikowano

w CE działa ale tylko wizualnie więcej laguje niż pomaga

wizualnie ??? hmm może działa wizualnie. Wiem że działa ale jeśli masz prędkość 1,2 to na CE będzie działać 1,4 jak będziesz miał 1,44 to 2,0 itp sam sprawdź na swojej prędkości na jakiej CE będzie działał nie wizualnie sprawdzaj dodając do swojej prędkości po 10 i jeśli będzie zbliżony DMG na mobkach co do ich trafień sprecyzuj speeda i będziesz miał, nie jest to wielka filozofia wystarczy chcieć i nie pisać ciągle że nie działa itp.

Opublikowano

Ewentualnie ghost clicker'a ustawiasz idziesz spać wracasz a tam przedmioty warte 50+ złotych.

Właściciel inter.teamspeak.pl (IP)

Otwarty na Współpracę z serwerami prywatnymi 50+ online osób.

dm-NA41VC9W.png

Opublikowano

Ewentualnie ghost clicker'a ustawiasz idziesz spać wracasz a tam przedmioty warte 50+ złotych.

Na jakiej to zasadzie działa?

Opublikowano

Cheatów do gier online nie ma !

Jak nie znasz odpowiedzi to lepiej się nie wypowiadaj albo żyj w nieświadomości, wybór należy do ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...