Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leona jungle?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o Leonie w jungle? Wiem, że to jest troll pick i przeliczniki do wszystkich skilli ma pod AP, ale chodzi mi o jej funkcjonalność. Ładnie może wbić na early ganka z E i jeszcze dodatkowo zestunować co zwiększa szansę na killa.

Co do buildu to złożył bym Lizarda na szybszą jungle, później Iceborna, a resztę itemów w tanka.

Co sądzicie o takim picku? Wiem, że z takimi pomysłami zgnije w brązie, ale czemu nie spróbować.

Opublikowano

Według mnie totalnie się nie opłaca. Strasznie długo by robiła jungle, do tego mogłaby nawet paść na poczatku na golemach,etc.

Ganki może i by miała dobre, ale to nie wystarczy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Grałem leoną jungle nie raz i jest podobna do gry rammusem jungle...

Głównie skupiasz się na gankach po zrobieniu buffów. A dmg w early też ma w miare dobry.

League of Legends

Opublikowano

Przy ganku trzeba mieć konkretne dmg, a u leony z każdym lvl ten dmg zaniknie.

Pobawić na normalach się zawsze możesz, ale nie przegrywaj innym ranków.

Opublikowano

Wolna jungla, e maly range, maly dmg. Sa lepsi junglerzy z lepszymi gankami. Na rankedy nie polecam.

Opublikowano

az do madredow ( to bym kupil a potem latarnie dla szybszej jungli) to by była strasznie powolna, pasywka staje się beżuzyteczna az do gankow, ganki przed 6 zjebiesz 'e' i dupa

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...