Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kassadin- Czyli wybór postaci

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 11 lv i jedną postać Yasuo. Myślę nad zakupieniem Kassadina, ale nie wiem, czy warto ją kupić. Moje pytanie brzmi : Czy opłaca się go zakupić? jeśli nie to kogo polecacie?

Proszę o wymienienie +'sików Kassadina :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Kassadin jest dobrym wyborem :) ale nic nim ciekawego nie zdziałasz bez full run, ale kupił bym go. do tego dopalacz expa i pz i lecim do 30 ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Albo może zbierać na nową postać, która wejdzie a mianowicie Vel'koz ? Bo mam narazie 3750 PŻ i myślę, że byłbym wstanie dozbierać te 6300-7200 na niego ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Kassadin jest świetny, ale za dużo na rankedach nim nie pograsz, bo jest ever banem.

• Mobilność
  • Silence
  • Slow
  • Doskok/Escape
  • over gang - nie da rady go zgankować
  • Manożerny.
Opublikowano

Kassadin jest bardzo dobrym champem ale tylko na normale bo ogólnie na rankedach to instaban lub instapick. Możesz na niego wygrać ale co z tego skoro w TFach sieje terror?

Plusy

- Silence (uciszenie) na milion sekund

- Escape System (co kilka sekund flash z DMG)

- Pokaźny slow

- Sustain many (pasyw W)

Jego minusem jest jego częste banowanie oraz to, że jesteś postacią melee czyli bije z bliska przez co jesteśmy odsunięci od farmy jeśli gramy na jakiegoś Ziggsa ale to tylko przed 6 lvlem.

Opublikowano

Kassadin jest ok na normale, a zagrasz ich jeszcze wiele, bo masz tylko 11 lvl.

O graniu nim na rankedach zapomnij, bo to jeden z permabanów obecnie :\

Ogromny dmg, ogromna mobilność, dobrze budowany jest tankowaty, ogólnie ta postać ma wszystko poza zasięgowym autoatakiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...