Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekażesz 1%?

Bogdan_M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fundację, którą wybrałem w tym roku możecie więcej przeczytać na jej stronie internetowej czyli: pomocdzieciom.eu. W ogromnym skrócie- wszelaka pomoc dzieciom: diagnostyka, leki, pobyt w szpitalu czy transport. Pomoc fundacji objęła już całą Polskę, co jest ogromnym sukcesem- ponieważ, każde dziecko, które potrzebuje jakiejkolwiek pomocy może liczyć na wsparcie rzetelnych, szczerych i oddanych swojej pracy osobom. Zachęcam również do pobrania ze strony programu do rozliczania PIT, który jest BEZPŁATNY. KRS 0000140007

Bywalec
Opublikowano

Wolicie oddać wszystko państwu <i nic z tego nie mieć>, czy chociaż ten 1% na jakąś fundację?

Niestety, ale moi rodzice już wybrali fundację i na nią wpłacają. 

Opublikowano

A co ja jestem fundacja jakaś? Ani grosza bym nie dał, hehe.

I tutaj macie osobe bez uczuć

@Top: Przekaże ten 1%. :)

Opublikowano

Internet zlasował wam mozgi i wyprał z empatii...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nic nie dam na biede. Selekcja naturalna eliminuje najsłabsze jednostki- po co odkładac w przyszlosc to co i tak musi nastapic??-> teoria Darwina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...