Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT offline

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanie , czy jest jakaś kopia World of Tanks tyle że offline? Coś jak było z Darkorbit.

Jeśli nie to czy jest jakaś podobna gra do Wot'a tyle że singleplayer ?

Opublikowano

Niestety nie ma mozliwosci gry w wota offline

Gier o czolgach jest troche wystarczy troche poszukac

tank combat

tank simulator

tank operations

i wiele wiele innych

860331433165800174608.png

Opublikowano

Niestety nie ma mozliwosci gry w wota offline

Gier o czolgach jest troche wystarczy troche poszukac

tank combat

tank simulator

tank operations

i wiele wiele innych

Niestety te gry to nie moja bajka , nie mają nic wspólnego z wotem.. no może to że w obu stronach występują czołgi ...

Opublikowano

Niestety nie ma, ale słyszałem, że WG planuje takie coś zrobić. W jednym z Q&A było, że będzie do wyboru dowolny czołg z gry i będzie normalna bitwa 15vs15 tylko że będzie 29 botów :) Ale to zapewne w dalekiej przyszłości.

Opublikowano

To będzie coś, gdzie pomidorki będą mogły grać na swoim poziomie, oczywiście amator ;)

Wątpię, aby takie coś powstało, oni nawet nie chcą wydać kasy na serwery ^^

Skoro WG planuje, to być może powstanie. Zobaczymy w przyszłości, na tą chwile nie da się. 

Opublikowano

To będzie coś, gdzie pomidorki będą mogły grać na swoim poziomie, oczywiście amator ;)

Wątpię, aby takie coś powstało, oni nawet nie chcą wydać kasy na serwery ^^

Raczej bedzie inaczej

Pomidorki zostana na randomach a lepsi gracze zaczna grac z botami ktore pewnie beda trzymaly lepszy poziom niz pomidorki.

860331433165800174608.png

Opublikowano

WG nawet nie musi robić algorytmów dla tych botów. Mogłoby wykorzystać już istniejące boty ;)

Opublikowano

jesli cos takiego by bylo to pewnie boty byly by dostosowane do statystyk gracza

Ta, z pewnością, zrobią boty na poziomie fioletowego gracza... Takie coś nawet nie jest możliwe. 

Opublikowano

ale jakis stopien trudnosci czy cos takiego powinno byc a zreszto jesli juz cos takiego bedzie do w przyszłości :)

Pożyjemy zobaczymy, ciekaw jestem jak to będzie wyglądać, ale na razie WG ma ważniejsze plany. 

Opublikowano

Ta, z pewnością, zrobią boty na poziomie fioletowego gracza... Takie coś nawet nie jest możliwe. 

Możliwe, ale bot zajmowałby kilka-kilkanaście razy więcej miejsca niż sama gra. A tworzenie go wymagałoby kilku miesięcy/lat.

Opublikowano

Możliwe, ale bot zajmowałby kilka-kilkanaście razy więcej miejsca niż sama gra. A tworzenie go wymagałoby kilku miesięcy/lat.

Skoro im 3 lata zajmowało dodanie licznika przeładowania działa do celownika co to dopiero z botami. xD

Opublikowano

Skoro im 3 lata zajmowało dodanie licznika przeładowania działa do celownika co to dopiero z botami. xD

Myślę że w 30 latach się zmieszczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...