Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stona internetowa - blokada (inna strona internetowa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można ustawić fake na jakąś stronę internetową? Chodzi mi o to, że jak ktoś wejdzie na moim komputerze na pewną stronę internetową to ona nie pokaże się w orginalnej formie, tylko wyskoczy fake strona. Na wszystkich innych urządzeniach ta strona by działała normalnie, ale tylko na moim komputerze nie. Nie chcę opiekuna czy inny program, który blokuję stronę, ale żeby się ładowała jakaś strona, którą ja zaprojektuje albo ewentualnie takie okienko z błędem, którego treść sam mógłbym ustawić.

Wie ktoś jak takie coś zrobić? Za każdą pomoc z góry dziękuję.

PS. Jeśli to ważne to używam Firefoxa

Opublikowano

Gdzieś w systemie w pliku hosts można zrobić przekierowanie domeny na określlone IP. Jak znajde dokładnie gdzie to ci powiem.

C:\Windows\System32\drivers\etc

Tak jest u mnie na win7. Po prostu ustawiasz ip strony i domenę, którą ma ustawiać. Można ten plik edytować wyłącznie z prawami administratora.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...