Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Cheat/program/bot

luki2595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie do obeznanych w tworzeniu cheatow/botow/programów (jak zwał tak zwał).

Mianowicie... Czy dałobysię stworzyć coś w rodzaju automatycznego rozdzielania itemkow.

Np. Mam 200potek i chce aby z nich wyciagnac 25(przkładowo) i wyrzucić lub umieścić na innym miejscu w eq.

Jeżeli byłoby to możliwe to na wieksza skale. Np. 10 slotów po 200 potek i jednym kliknieciem czy cos wyciagnac 25szt. z każdego slotu i umieścić w innym miejscu lub poprostu dropnąć. Amen. Prosze o odpowiedz na pw. Jeśli ktoś się podejmie oczywiscie nagradzam sowicie :>>

Temat został skopiowany nie pluć się. Maść na ból dupy do kupienia w sklepie z maściami na ból dupy. :D

Opublikowano

Wszystko da się zrobić, a taka czynność, którą wymieniłeś to jest pikuś!

Wystarczy jedynie dobrze znać język programowania, który umożliwi Ci stworzenie tego programu/bota.

Mam jeszcze pytanie, do czego Ci to?

Opublikowano

Na jednym z serwow jest bug i tam to jest potrzbne ;p Niezle na tym idzie zarobic . Jesli moze ktos zrobic to prosze bardzo o pomoc oczywiscie limit + i 5 . (Pisze tutaj za kuzyna ktorego dawno tu nie bylo a gramy na tym samym serwie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...