Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja komputera do 500 zł

macias1zdw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Modernizacja komputera do 500zł

Witam chce zmodernizować swój komputer. Mam na ten cel 500 złotych.

Chciałbym o pomoc w wyborze karty itp żeby mi poszły gry takie jak np Saints row 4 i 

Oto mój dotychczasowy komputer

Procesor: Intel mobile Core 2 Duo T5250

Pamiec ram: 2 GBytes DDR2

Grafika Mobility Radeon X2300 HD

Windows : Windows vista home premium original

komputer FUJTSU SIEMENS

Jakies pytanie proszę pisać Zdenerwowałem się ze mi się wiedźmin 2 ścina jak nie powiem co wiec pisze ten temat

Opublikowano

Za ~800 zł dostaniesz używany dość dobry komputer na którym powinieneś odpalić każdą gierkę (na różnych detalach). Z obecnego już nic nie wyciągniesz, sprzedaj go a kasę poświęć na nowy komputer. Jeśli się zdecydujesz możemy Ci coś podesłać (tablica/allegro)

Opublikowano

No wiesz ale ja tam jednak wole Laptopki Nie lubie stacjonarnych :D Bo z tego co pamietam tam pełno kabli było i chwile to zajmowało

No ale dzieki wielkie jakby ktos mogl to niech zamknie temat nie kumam troszke tego

Opublikowano

No wiesz ale ja tam jednak wole Laptopki Nie lubie stacjonarnych :D Bo z tego co pamietam tam pełno kabli było i chwile to zajmowało

No ale dzieki wielkie jakby ktos mogl to niech zamknie temat nie kumam troszke tego

Tyle, że laptopa, na którym da się pograć nie kupisz za 1.000zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...