Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM By Blademaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Mnie:

Zacznijmy od tego że się przedstawię, mam na imię Łukasz i mam 17 lat  Moje główne zainteresowania

to obróbka  filmów, gry komputerowe . Na serwerach metin głównie zajmowałem się reklamą oraz "Gmowaniem".  Jestem w

staniepoświęcić na servie od 6 do 8 godzin dziennie. Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem i sumiennie wykonuje

swoje pracę.

Posiadam oczywiście mikrofon i bardzo chętnie będę przebywał na ts :)

Oferuję:

- Reklamę serwera na youtubie.

- Nagranie gameplaya z serwera.

- Łatwy i szybki kontakt.

- eventy na serwerze.

- Wyłapywanie cheatów.

- Sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na życie serwera.

- Sprawdzanie serwera pod kątem bugów, i szybkie alarmowanie jeżeli takie wystąpią.

- Solidną i sumienną pracę.

- Opieke nad serwerem.

- Odpowiadanie na różne pytania graczy dotyczące serwera.

- I Wiele więcej.

Doświadczenie:

Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo, grę z metinem zacząłem gdy był tylko serwer Monastyr i feniks(nie wiem dokładnie ile

lat temu to było) Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż zwykłym graczem. Udało mi

się zostać gmem na serwerze TheNextLand, niestety serwer stał zaledwie kilka miesięcy. Potem zostałem gmem na zagranicznym

serwerze Soulju(tak, angielski nie jest mi obcy) Niestety ten serwer też padł po kilku miesiącach. Potem zostałem gmem na serwerze elitemt2, lecz z powodów osobistych musiałem zrezygnować. Na każdym z serwerów nie było na mnie skarg, ludzie bardzo mnie wychwalali

Moje doświadczenie na youtubie może nie jest jakieś wielkie, Ale zawsze cos nagram i sie z tego cieszę

Kontakt:

- GG - 32278584

- PW na Forum

Opublikowano

Chociaż jedno estetyczne podanie :) 

Trochę źle dobrane słowa (w "O mnie" nie powinno być ile czasu poświęcasz), lecz ogólnie spoko.

Śmiało można polecić.

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

Na gg napisane 14 i zdjecie mlodego czlowieka, hmmm?

na gg moze pisac i 100 ? a zdj to bylo robione kupe lat temu i nadal go nie zmieniłem...

A nie mam czasu na zrobienie innego ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...