Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Elise

macie5kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam zamiar kupić Elise,podoba mi się.

Jest ona trudna?

Jak nią mam grać?

i na jaką linie jest najlepsza?

Czy może według was kupić Diane?.

Opublikowano

1.Ma 7 skilli oraz kilka skill-shot'ów,więc można powiedzieć że jest lekko trudna.

2.Oglądaj poradniki,w kilku zdaniach nie da się opisać jak grać,w skrócie można powiedzieć że na lini jak najwięcej harassować,a na ganku najpierw dajesz combo będąc Elise,a potem dajesz combo będąc pająkiem.

3.Na jungle,chociaż może się spisać na top'ie.

4.Ja bym brał elise,z tego powodu że na mid'a bardziej preferuje się teraz dmg aoe.

Opublikowano

Cześć. Moim zdaniem Elise to dobra postać zarówno na mida, solo topa i junglę. Jednak najlepsza na junglę (odradzanie hp poprzez W w postaci pająka, szybkie czyszczenie campów z pomocą pająków). Elise sama w sobie nie jest trudną postacią, jeśli ogarniasz skillshota (stun na E ludzkiej postaci). 

Dianą możesz iść na junglę (idealne ganki po 6 poziomie przez combo Q-R-W) oraz na mida, gdzie kontruje wiele postaci poprzez ujawnienie (Q) oraz przyciągnięcie do siebie (E).

Mam nadzieję, że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...