Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyrzuceniem zmianek.

G0DLike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Otóż mam następujący problem. Mam na jednym z sererow konto. Zostalem okradziony zresztą przez własną naiwność. Niby nic szczególnego ale żartowniś zostawił po sobie coś jeszcze. Całe ew włącznie z depo zawalił mi zmiankami bonów. Czy jest jakis program bądź sposób aby je wyrzucić. Serwer jest ustawiony tak aby nie dało sie ani wyrzucac ani łączyć zmianek.

Opublikowano

Zrób tak, przerzuć zmianki do depozytu , na drugiej postaci weź je i usuń konto proste :)

PS : Temat nie w dziale xD

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Sorki moja wina. Żle to opisałem. Wszystko jest zawalone zmiankami. Na koncie sa 4 postacie ktore maja lvl przy którym nie można ich usunąć. one tez sa zajete zmiankami.

Opublikowano

Sorki moja wina. Żle to opisałem. Wszystko jest zawalone zmiankami. Na koncie sa 4 postacie ktore maja lvl przy którym nie można ich usunąć. one tez sa zajete zmiankami.

Jeśli nie ma na tym serwerze NPC od usuwania itemów, a Ty masz WSZYSTKO zapchane zmiankami, to chyba musisz pogodzić się ze stratą konta :D

Chyba, że masz jakieś jedno małe wolne miejsce, żeby jakiś item zacząć bonować i pomału usuwać je z eq.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...