Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć denerwujące skrzyni - Helium2 + BonusSwitcher?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto grał na helium domyśla się o co mi chodzi a dla mniej wtajemniczonych chodzi mi o to że na serverze helium nie ma bezpośrednio zmianek tylko zakupuje się je po przez skrzynki w których wybieramy ilośc zmianek a potem musimy podać dobre rozwiązanie równania aby nam kupiło zmianki, drugą wadą jest to że w ekwipunku możemy posiadać ich najwięce 250 na raz. da się jakoś ominąć przynajmniej 1 z tych 2 problemów ? będe bardzo wdzięczny i dam plusiki !

Opublikowano

/\ nie nabijaj zbędnie postów bo to nic nie wnosi do tematu.. mam bsa tylko chodzi mi o ominięcie albo ograniczonej ilości zmianek w ekwipunku albo o auto kupowanie przez te skrzynki a co do multihacka to nie działa....

Opublikowano

Musialby ktos zrobil bsa z kazdym pytaniem i rozwiązaniem do tego a watpie ze komus by sie chcialo wiec raczej tego nie ominiesz .

Ja osobiscie kupuje recznie zmianki i ogladam film podczas tego , wiec jakos idzie ^^

Jakiego bsa uzywasz, by Unpublished?

Opublikowano

recznie zmianki ? ale maksymalnie można mieć 250 w ekwipunku więc kupujesz co minute i oglądasz film ? ja bym dostał k*****y :D, używam EthariaPL.mix

Opublikowano

recznie zmianki ? ale maksymalnie można mieć 250 w ekwipunku więc kupujesz co minute i oglądasz film ? ja bym dostał k*****y :D, używam EthariaPL.mix

To mam bardzo proste rozwiazanie dla cb.

Kupuj gotowe itemki i masz problem z głowy.

Opublikowano

No pewnie.

zaraz znajdę na kompie i Ci upnę.

e: znalazlem , ale nie działa jak powinno jutro znajdę chwile to poprawie i powinno zadziałać to zrobię "TuT-ka"

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...