Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić kiedy dostanę bana?

Czegewara.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ban nie jest na IP tylko na konto, wiec nic nie poradzisz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Być może jest to ban na adres MAC karty sieciowej, kiedyś banowano na to np. w grze Combat Arms i nie dało się grać w grę na danym komputerze.

Nie wiem czy w Wolfteam na to banują, ale skoro zmiana IP nie pomaga to kto wie.

Było coś jeszcze z ID dysku twardego.

Podobno pomagała zmiana systemu z 64 na 32 bity i odwrotnie, ale nie jestem pewiem, później postaram się poszukać co nieco.

Ban na IP to raczej nie jest, bo coś takiego jest bardzo łatwe do ominięcia.

Opublikowano

Być może jest to ban na adres MAC karty sieciowej, kiedyś banowano na to np. w grze Combat Arms i nie dało się grać w grę na danym komputerze.

Nie wiem czy w Wolfteam na to banują, ale skoro zmiana IP nie pomaga to kto wie.

Było coś jeszcze z ID dysku twardego.

Podobno pomagała zmiana systemu z 64 na 32 bity i odwrotnie, ale nie jestem pewiem, później postaram się poszukać co nieco.

Ban na IP to raczej nie jest, bo coś takiego jest bardzo łatwe do ominięcia.

Adres MAC karty sieciowej da rade ukryć zmienić programem nie żeczywistą tylko ukryć ja i podłożyć programem inną. ?

Znalazłem coś takiego

http://www.elitepvpers.com/forum/wolfteam/2911525-xtcheats-anti-hwid-ban-32-64bit-allos.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...