Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Ravia.eu to syf?

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie dotyczącego 1 serwera , który ciągle dostaje w chuy ataków noi są na nim takie lagi że szokk. (I Jest ciągle niedostepny)

Gram na ravi.eu od tygodnia i nwm czy opłaca sie na tym serwerze grać dłuzej , poniewaz co przeczytam komentarz to zawsze hahaah ravia najlepsza/co zbanuja bota to 2  w jego miejsce sie pojawiaja/gmowie na urlopie nikt nie ogarnia serwera/ Zmianki 12kk/1kkk =15 zł na allegro, niedługo bedzie mozna kupic 99 lv z full eq za 10 zł , a w wakacje 1kkk bedzie chodzic na allegro po 6/7 zł .. 

No nie wiem jak widze takie komentarze i ten afkujący serwer to mi sie chce rzygać...

Isamu ciągle gra w fife/lola i serwer ma w dupie głębooko + wszyscy admini na urlopie a nymfa tylko nieraz wejdzie i 5/10 botów zbanuje i wszystko jasne....

Jak myślicie ze ten serwer potrzyma długo ? Bo nie chce pare miesiecy wydać na serwer który padnie lub już pada..

Co o tym wy myślicie ??? :c

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie graj tam. Ostatnio sie takie jaja dzialy z okradaniem graczy +90 lvl.

Gra tam strasznie duzo fanow isamu czyli dzieci w wieku od 12 do 15 lat.

Ceny i boty rzeczywiscie przerazaja. A isamu niedlugo startuje z nowym serwerem( sprawdz fanpage pompamt2.pl)

Osobiscie polecam ci wynosic sie z tego serwera i jezeli szukasz harda so zapraszam na ascarial. Gra 1k+ ludzi

Ceny ogarniete, eventy 3 razy w tygodniu i codziennie spotkasz jakiegos admina w grze/ts. W prezentacji na mpc udziela sie kilka razy dziennie. Na forum serwera tez. I jeden z najwiekszych + to to ze praktycznie nie ma botow bo sa duzo lepsze zarobki.

Opublikowano

Lagi na Ravia.eu są rzeczą bardzo często gdyż konkurencja nie śpi // Ale polecam serwer 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Lagi z tego co pamiętam pd zawsze towarzyszył temu serwerowi.

Ceny poszły niebotycznie w górę przez tryliardy botów, jedyny zarobek to hematy z m1 ;x

Małe zainteresowanie serwerem ze strony administracji (od czasu do czasu coś zrobią).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Serwer ma graczy tylko poprzez przydupasów IsAmU, nie oszukujmy się, ale ravia nie ma nic ciekawego, są lepsze serwery.

Opublikowano

Isamu pompuje graczy na serwerze, dzięki YT.

Ravia się sypie, co tam dużo gadać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kiedyś Ravia była ok , nawet zajebista , ale niektórzy mają racje admini w dupie mają to , było coś gdzieś , że ktoś okrada kogoś i to nie wiadomo jak .

Gdyby było coś nowego na pewno bym wrócił , lecz na tą chwilę te ceny itd. zniechęcają mnie ;/

Opublikowano

Na serwerze znajdują sie rzeczy z navicatu , pełno botów serwer w sam sobie fajny ale napewno nie polecam gry od początku :)

Opublikowano

Niepolecam niestety bylem zamieszany w afere z kradzieżami straciłem mojego tytana +9 18 um 10 lud  porażka jakaś i bylo ze oni bonów ci nie dadzą tylko czystą bron eq reszte też co mi po ebo +9 czysych jak mialem 20/15 i 10/15/15 sprzedam ci wp 95 5xp jak chcesz odradzam siema nie te czasy na ravie

Opublikowano

Serwer jest fajny, sam na nim grałem i jeżeli masz trochę zapały to jest to idealny serwer dla ciebie, Lagi to część tego magicznego świata xD

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Osobiście nie polecam ci tam grać tego czego się tam boty dorobiły nikt nie ogarnie i nadal one tam stoją.

Opublikowano

Lagi są spowodowane ilością ludzi na serverze. Dostaje ataki, bo to najlepszy server Hard w Polsce więc co tu dużo mówić poprostu chcą go zniszczyć ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja sie skupia tylko jak sie potyrac na TS3 chociaz tego nie potrafia.

Zainteresowanie serwerem praktycznie zadne.

Botow tyle ile graczy albo 2x wiecej .

Dt zbugowane ze szkoda gadac .

2 Mozliwosci zarobku..... Hematy i zbugowane Dt....

pozdrawiam.

3201528209.png
Opublikowano

Naprawdę szczerze nie polecam. Od dłuższego czasu administracja olewa ravie, botów jest o wiele więcej niż kiedyś, administracja zlewa czy Cię okradli czy Ty kogoś okradłeś itd. jakbym miał wybierać ravia czy balmora to bym poszedł na balmore chociaż to też syf :D A z normalnych hardów to polecam Ascarial, oblukaj sobie go:)

Opublikowano

Ravia nie jest to jakiś serwer , który ma się czymś pochwalić prócz dość sporą ilością graczy , którzy są najczęściej fanami Isamu , Nymfy itp. 

Opublikowano

ja tam gralem ok. 1.5 roku temu i wtedy byla bajka. najlepszy serwer. a teraz? od bohatera do zera. pompa team - jaka pompa? rowerowa chyba? wszyscy codziennie na urlopie ( kiedys jakos nie potrzebowali tyle urlopow) team zrobil sie chciwy na hajs i leniwy - wszystko pod isa, forum jest zepsute od roku. baardzo nie polecam jeszcze ze wzgledu na to, ze widzowie isamu , nitro ,miszcza itp to przedzial wiekowy 10 -16 czyli wlasnie ta dzieciniarnia. wylegarnia bezmozgich idiotow . odradzam ci jakakolwiek stycznosc z serwerem.

Opublikowano

Szczerze kiedyś grałam na Ravii kiedy serwer był w miarę "fajny" co mam na myśli przez słowo "fajny"? Chodzi mi o to iż np z samych ryb dropiły małże gdzie było choć trochę też rozrywki "O drop sobie małże sprzedam itp" teraz jak ostatnio chciałam grać SYF sam SYF! Nie polecam dawna Ravia była o wiele wiele lepsza niż obecna. Po za tym miałam 68lvl dobre eq, tyle się namęczyłam aby zrobić coś żeby mieć chociaż 2/4 z eq +9, po 1tygodniu kiedy nie grałam moje konto zostało okradzione, pierw było że złe hasło mówię sobię "ok, może pomyliłam" wchodzę i konto jest czyste, po 2tygodniach jak grałam normalnie już i miałam xx eq moje konto zostało zbanowane nawet nie wiem za co, brak wgl jest jakiegoś kolwiek kontaktu z administracja.

Opublikowano

Z mojego doświadczenia nie polecam serwera 

-Lagi

-Banują bez powodu (napisałem. Gm nie spamuj i dostałem bana za obrazę GM >.< )

-DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO botów

-Admini grają w inne gry niż zajmować się serwerem (nymfa przynajmniej pobanuje te 10 botów)

Dla mnie serwer był fajny na początku teraz to już koniec. Podejrzewam że padnie za 2-3 miesiące bo coraz mniej graczy

Tyle .

#JebacSygnatury

Opublikowano

Serwer to syf ale ma to do siebie ze tak szybko nie padnie.

Opublikowano

Ravia jest naprawde dobrym serverem, 1 z najlepszych hardow ale po 1 stronka jest troche do dupy... szczegulnie ten item shop.... a co do servera to te lagi z atakow sa nienormalne wiec proponuje poszukac inny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...