Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. raportu

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, jeśli chciałem się wymienić z kimś GP za Nx i ta osoba mnie oszukała i mam wszystko udokumentowane w postaci Ss, to mogę z raportować normalnie tę osobę i dostanie ona bana czy też nie ?

Opublikowano

Tak, też mnie kiedyś jeden koleś oszukał, wysłałem mu l96a1 na 14dni, a on miał mi wysłać 15x kalika cases, nagrałem film, skleiłem wszystko jak giftuje itp, i że koleś się wylogował, po 3 miesiącach dostał perma, potem spotkałem go pod innym nickiem i śmiałem się mu w twarz xD

Opublikowano

A jak ja zrobiłem Ss, a nie nagrałem filmiku. ss z tym co pisał do mnie i jak mu giftałem i jak wszedł to to są dobre dowody, czy nie ?

Opublikowano

A zrobiłeś screena jak już dałeś OK na tym giftcie?

Opublikowano

@Valze 

Właśnie nie, tylko jak wpisałem nick i dałem check czy coś. Ale tam dalej wynika, że już all giftnąłem i pisze mi , że mam do rooma wejść i go zaprosić to mi giftnie  i nagle pisze "bb".

@Edit

Link do raportu:

http://bit.ly/1peHCQq
Opublikowano

Gdybym ja decydował czy ktoś dostanie bana to nie dałbym mu. Screeny nie potwierdzają w 100% czy wysłałeś mu item czy nie.

Opublikowano

Również uważam że nie dostanie bana :) Mogłeś do siebie kupić itemy i stąd zmiana GP.

Zawsze jak robię takie transakcje to nagrywam od początku do końca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...