Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie ban?

hercyxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA! Dzisiaj po raz pierwszy opuściłem grę (tak możecie mnie mieć za frajera itd.), lecz nie było to spowodowane z mojej winy, była to tylko i wyłącznie wina internetu, z którym miałem problemy dopiero, gdy byłem w grze. Później wyskoczył mi jakiś error z połączeniem i od tak sobie internet mi padł, teraz już mi działa i na koncie nie mam narazie bana, ale czy jest szansa, że mogę dostać tego bana, za to jedno opuszczenie? 

Opublikowano

zalezy w jakim momencie poszles afczyc, jesli na poczatku meczu to tak

Z tego co pamiętam poszedłem w ok. 10-15 min., ale na konto mogę się nadal zalogować nie wiem czy to bug, czy po prostu upiekło mi się. :D

Opublikowano

Nigdy nie dostaje się bana za jednorazowe opuszczenie. Pewnie nie dostaniesz również ostrzeżenia skoro to pierwszy raz, ale uważaj żeby sytuacja się nie powtórzyła.

Opublikowano

Nigdy nie dostaje się bana za jednorazowe opuszczenie. Pewnie nie dostaniesz również ostrzeżenia skoro to pierwszy raz, ale uważaj żeby sytuacja się nie powtórzyła.

Dzięki wielkie za informacje! Myślałem, że dostanę bana ;D

Naprawdę jeszcze raz dzięki, i ta sytuacja już się nigdy nie powtórzy (mam taką nadzieję)

Temat można zamknąć.

Opublikowano

@UP

Chyba nie czytałeś regulaminu Leaver Buster'a :)

Blokada konta można otrzymać na 1 godzinę, gdy praktycznie nie opuszczałeś gry i ciągle wygrywałeś lub byłeś aktywny :)

Bany dzielą się na :

• 1h
  • 1 dzień
  • 3 dni
  • 7dni
  • 31 dni
  • Ban stały

O ile się nie mylę ;)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...