Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrackowanie bota Easymargo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz posiadam nowa wersje Easymargo bota, ktory napisany jest w autoit, oraz jest platny. Mam pytanie, czy znalazlby sie smialek ktory podolalby scrackowaniu bota ? jesli beda chetni udostepnie bota. Myślę, że nie jest to napewno tak trudne jak scrackowanie jakiegokolwiek bota do tibii a sa one przeciez crackowane. Jesli ktos bedzie chcial temu podołac pisac w komentarzach lub na PW.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej w czymś takim nikt Ci nie pomoże.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Bo jest to kradzież a w tym nie pomożemy

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Poszukaj sobie na google jakieś dekompilatora do au3 jest ich tam pełno. Przepuść przez dekompilator i masz kod chyba że koleś użył obusfactora to jeszcze musisz z tego oczyścić i już!

Opublikowano

nawet niech nie szuka, bot łączy się z serwerem i pobiera z niego dane, bez hasła i loginu do AKTYWNEGO konta może sobie pomarzyć o użyciu bota , sam program nawet jak będzie miał kody źródłowe czy nawet ktokolwiek go scrackuj/odblokuje będzie mógł wsadzić sobie gdzieś a nie pograć botem

dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu, chcesz bota to sobie go kup

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Gówno sie znasz człowieku : D tyle ci powiem, więc się nie wypowiadaj, bo potrzebuje pomocy, a nie głupiego gadania, ze czegos sie nie da zrobic. Nie takie boty sa scrackowane, ktore łącza sie z serverem i pobieraja z niego dane...

Np. ibot do tibii jest drogim i najlepszym botem jaki wyszedl, ponoc nie da sie go scrackowac a juz z 20 crackow jest do niego. Takze Jak będzie ktos chciał pisać :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro ty znasz się lepiej i wiesz lepiej od wszystkich jakie to proste zrobić sobie cracka do gierki online to szukaj sobie dalej, w dziale Autoit nie licz nawet na pomoc

przy okazji , ibot napisany jest w c++ i z autoit nie ma nic wspólnego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

potrzebuje pomocy

Gówno sie znasz człowieku,się nie wypowiadaj,głupiego gadania

Coś mi się wydaje że to się wyklucza. Post RobeM'a wytłumaczę Ci tak:Powiedzmy masz do obrabowania najlepszy bank jaki może być na świecie- skoro ktoś wymyślił zabezpieczenie więc da się je oszukać. Więc pytanie czy się da mamy wyjaśnione. Ale kto to zrobi? Nawet jakbyś znalazł takiego człowieka (brakło by Ci życia by go znaleźć) to jeśli byś mu powiedział że "gówno się na tym zna, żeby się nie wypowiadał i głupio gada" to chyba raczej by Ci odmówił? Po drugie jest to kradzież, do tego ciężka w wykonaniu (jeśli możliwa).

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Wiem, ze ibot jest napisany w c++. A c++ jest duzo bardziej skomplikowanym i rozbudowanym jezykiem programowania niz Autoit, wiec nie wierze ze nie da sie tego zrobic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a kto ci zabroni wierzyć, przeczytaj post wyżej to się przekonasz że nie ma chętnych by to nawet zrobić

tobie wydaje się że ktoś siądzie przy kompie bo ty napisałeś posta na ten temat, kliknie w klawiaturę w pieron wie jakim programie i zrobi ci crack czy ominie zabezpieczenia programów  w kilka minut.

ależ zrobi, pewnie pierwsze co zrobi zwróci się do nas o pomoc i nawet jak ją otrzyma zajmie mu to kilkadziesiąt godzin czy dni  straconych tylko na tym by zrobić tobie crack do bota który podziała może z tydzień-dwa bo już wyjdzie nowa wersja gry i nowa wersja bota

@DOWN

czy ja napisałem że w ogolę to zrobię, nawet nie mam zamiaru tracić bez sensu kilka dni na ominięcie zabezpieczeń dla jakiegoś bota którego nawet nie użyję w grze w którą nie gram

@hehe7 ci to wytłumaczył w prostych słowach, na forum jest kilka osób które to mogą zrobić ale będąc uprzejmym i by nie spamować nawet się tego nie podejmą bo to bezsensowne

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale człowieku, czy ja prosze o to ciebie? Nie chcesz nie pomagaj, nie wypowiadaj sie i tyle. Nie widze problemu naprawde

Prawda, nie prosisz tylko jego. Tylko problem w tym że oprócz jego i mnie mogło by się podpisać całe forum że Ci nie pomogą z twoim podjeściem no ale nie róbmy spamu. Jest to kradzież, trudna do wykonania nawet jeśli się uda po chwili przestanie działac. Dlatego to mój ostatni post bo spam.

Wiem, ze ibot jest napisany w c++. A c++ jest duzo bardziej skomplikowanym i rozbudowanym jezykiem programowania niz Autoit, wiec nie wierze ze nie da sie tego zrobic.

Według twojego rozumowania jeśli komputer potrafi wyświetlać film i jest to rozbudowana maszyna niz kalkulator wiec nie wierze ze w kalkulatorze nie da się tego zrobić?

1387536187-U112334.png

Opublikowano

Kradzież to kradzież. W kradzieżach tu Ci nikt nie pomoże, jest to karalne.

AutoIt to nie język.

Opublikowano

@up AutoIt, to jest język. Nie jest to język programowania, ale jest językiem skryptowym. Tak czy owak jakoś się nim posługujesz pisząc coś, więc jest to przynajmniej język :P

Co do tematu. Jest to kradzież. Koniec.

(Autorze tematu, jeżeli o coś prosisz i chcesz coś uzyskać za free, to chociaż okazuj choć trochę kultury, i szacunku dla użytkowników forum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...