Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona internetowa do minikrafta <33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję kogoś do napsiania strony pod serwer, strona główna [posty ściągane z fb, to sam dam, tylko copy->paste], jakiś ranking [mysql]. Ew. coś jeszcze, chyba dam radę zapłacić ;D, kontakt, hmm ;P, chyba pw ;D

Opublikowano

Do minikrafta to raczej nikt ci nie zrobi, chyba że do Minecraft'a to prędzej, wymagający jesteś, ale najpierw kup serwer pod stronę i domenę .pl potem pisz na forum i napisz to w innym dziale.

Opublikowano

A więc tak, minikraft został napisany specjalnie <bum>

2nd rzecz, posiadam 32 GB RAM, Intel Xeon E5, 2x ssd.. hmm, na stronę, aż za dużo  co nie ?

Dzieciaczek ;p, ale nic nie szkodzi, nie bierz wszystkiego do siebie i na serio ^^,

Więc szukam dalej ;D

Opublikowano

A więc tak, minikraft został napisany specjalnie <bum>

2nd rzecz, posiadam 32 GB RAM, Intel Xeon E5, 2x ssd.. hmm, na stronę, aż za dużo  co nie ?

Dzieciaczek ;p, ale nic nie szkodzi, nie bierz wszystkiego do siebie i na serio ^^,

Więc szukam dalej ;D

Jeżeli został napisany specjalnie to się pisze to tak "minikraft", maszyna 32gb i xenox e5 nic mocnego na stronę raczej swój denny serwerek będziesz tam trzymał i stronę jednocześnie, nazywaj mnie jak ci się podoba ja bynajmniej w wieku 15 lat znam jakie kolwiek języki programowania i nie bawię się w "minikrafta" ani w wielkiego programistę bo mam maszynę 32gb z xenon e5 pewnie za hajs rodziców bo to jak piszesz mówi samo za siebie. Życzę udanych łowów siema.

Opublikowano

Jeżeli został napisany specjalnie to się pisze to tak "minikraft", maszyna 32gb i xenox e5 nic mocnego na stronę raczej swój denny serwerek będziesz tam trzymał i stronę jednocześnie, nazywaj mnie jak ci się podoba ja bynajmniej w wieku 15 lat znam jakie kolwiek języki programowania i nie bawię się w "minikrafta" ani w wielkiego programistę bo mam maszynę 32gb z xenon e5 pewnie za hajs rodziców bo to jak piszesz mówi samo za siebie. Życzę udanych łowów siema.

Omg, dziecko, idź do szkoły ucz się, najpierw myślenia potem ortografii -.-

Opublikowano

Omg, dziecko, idź do szkoły ucz się, najpierw myślenia potem ortografii -.-

Interesująca wypowiedź na poziomie, moja ortografia jest poprawna możesz sobie sprawdzić każde słowo jedno za drugim, czytaj dobrze w moim profilu a wyczytasz tam że nie mieszkam w pl i nie muszę znać ortografi zbyt dobrze, lecz nadal wychodzi mi to lepiej niż tobie.

Opublikowano

@up, w samym tym poście posiadasz 3 błędy, 2 int. 1 ortograficzny, nie wyjdzie Ci to brainlessie lepiej niż mi, pisz już co chcesz, ignoruję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...