Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][188.165.212.10:25565][50+Slotow][DEDYK]Nexes Serwer z Modami! [Non-Premium][Mody][Survival+FB][Wiele innych]

ufo98765

Zagrasz na serwerze??  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze??

• Tak, serwer wydaje się być zajebisty!!
    • Nie, uzasadnij w Kom!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już grałem na serwach Nexes'a i jak dla mnie porządnie je robią. Szkoda jedynie, że thaumcrafta nie ma (mój ulubiony mod :3), mam nadzieje że tylko na liście xD

Chętnie wbije i zagram, szkoda też, że dopiero o 18 otarcie, bo już się nie mogę doczekać xD

Nigdy nie przepadam za modami technicznymi ale i tak gram na takich serwerach, przynajmniej wolno się nudzą i jest co do robienia :D

I wychaczyłem literówkę w jednym modzie, "Campenters Blocks"

Opublikowano

Super, super ;) Prezka naprawdę piękna i serwer wydaje się również.

Życzę powodzenia i pozdrawiam :D 

Opublikowano

Nie wiem od kogo macie ten launcher ale mi najzwyczajniej nie działa .... 

nie dam rady ustawić warunków jawy co powoduje crash podczas próby włączania czy mógłbym dostać sam folder .minecraft + poprawną wersję forga ?

log z net.framforka

http://pastebin.com/PAXFmFSk

signature.png

Opublikowano

Siemka mam pytanie czemu mi nie dziala ten launcher? Probuje odpalic na 3GB ramu a crashuje sie mi, System 64 bit.

Sry za brak polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury.

Opublikowano

Wlaczam launcher, wszystko sie ladnie pobiera lecz gdy odpalam mc pojawia się napis Mojang i nagle czarny ekran. Dalej nic sie nie dzieje. Pomocy! :P

Opublikowano

Kolejna edycja,dam sobie głowę uciąć że serwer jest tak dobry jak jego poprzednie edycje.

To czym tniemy głowę :D ?

Się sprawdziło, serwer jest super, mody dobrze dobrane, administracja pomocna jak zawsze i dosyć szybko cuba można dostać :3

Opublikowano

Serwer odradzam bo :
1 Serwer ze standardami jest 7 miesięcy w tyle ....

2 Jedyny admin który ogarnia to go nie ma 

3 Administracja nie potrafi ogarnąć zabezpieczeń i kradną

4 co z tego wynika nawet nie chce w tej sprawie pomóc .... nagranie jest widać jak vip Griefuje ale nie dostanie bana bo to "fip"

5 mody nie działają totalnie ... administracja nawet nie umie ustawić configu

6 launcher leży i kwiczy ... 

Serwer niby taki fajny ale z pozoru załatwienie czegokolwiek jest niemal niewykonalne

64481053522326619479_thumb.jpg

96941236700219527623_thumb.jpg

7 oto przykład jak tutaj działają mody a co odpowiedział administrator ? "masz problem"

14614261946158287089_thumb.jpg

istna parodia ... lagi są cały czas 1 klocek kopie się 30 sek ...

na 28 zgłoszonych przypadków griefu ..... 2 osoby zostały zbanowane GJ ! a zgadnijcie kto dostał bana ? osoba która wysyłała skargę .... bo powiedziała iż admin nie ogarnia ...

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...