Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy skrypt do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki najlepszy skrypt (może być vip, tylko, że nie chcę płacić za skrypt) do: Katariny, Annie, Fiddlestick? Proszę o linki/nazwy. Dziękuję

Opublikowano

Po co zakładasz kolejny temat skoro w starym otrzymałeś odpowiedzi?

http://www.mpcforum.pl/topic/1154637-najlepszy-darmowy-skrypt-dla-vipa/#entry9916006

@top Dla mnie niema czegoś takiego jak "Najlepszy skrypt". Jeden skrypt gówno daje, musisz dobrać parę według własnych preferencji/słabości. Przykładem jest że niektóre osoby używają stun alert inne nie bo jest im to zbędne. Poprzeglądaj dział vipa i zobacz co cię zainteresuje i przetestuje a nie tworzysz bezsensowne tematy.

Co do skryptów do postaci. Bierz zwykły katarina combo bo vip przy kacie dużo nie zmienia, na Ankę Annie WC, Na fiddla nie widziałem żadnego dobrego vip skryptu 

Opublikowano

Po co zakładasz kolejny temat skoro w starym otrzymałeś odpowiedzi?

http://www.mpcforum.pl/topic/1154637-najlepszy-darmowy-skrypt-dla-vipa/#entry9916006

@top Dla mnie niema czegoś takiego jak "Najlepszy skrypt". Jeden skrypt gówno daje, musisz dobrać parę według własnych preferencji/słabości. Przykładem jest że niektóre osoby używają stun alert inne nie bo jest im to zbędne. Poprzeglądaj dział vipa i zobacz co cię zainteresuje i przetestuje a nie tworzysz bezsensowne tematy.

Co do skryptów do postaci. Bierz zwykły katarina combo bo vip przy kacie dużo nie zmienia, na Ankę Annie WC, Na fiddla nie widziałem żadnego dobrego vip skryptu 

Pewnie dlatego, że chodzi mi o najlepszy skrypt do danej postaci, które zresztą wymieniłem? Sprawdzę annie wc.

@A mówiąc "najlepszy skrypt do danej postaci" mam namyśli najszybsze combo z, może, jakimiś fajnymi opcjami. Tyle. 

Opublikowano

Najszybsze combo można wykonać pakietami, ale może być zbyt szybkie i niektóre locale nie zdążą zmienić state. Annie WC to gówno (według mnie) jak każde skrypty dekarona, wpierdalają FPS'y jak szalone. Polecam "Annie Hastur, the Dark Child" pod SAC.

Opublikowano

Najszybsze combo można wykonać pakietami, ale może być zbyt szybkie i niektóre locale nie zdążą zmienić state. Annie WC to gówno (według mnie) jak każde skrypty dekarona, wpierdalają FPS'y jak szalone. Polecam "Annie Hastur, the Dark Child" pod SAC.

Do zainstalowania potrzeba SAC Revamped, tak? Tak w ogólę to o co chodzi z tymi SAC? Sprawdzę skrypt.

@edit:

@Marcoly mam pewien problem. Otóż podczas gry po pewnym czasie wyskakuje mi bugsplat bola, coś tam o auto carry. Jak to naprawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...