Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][19.02.2014]BuRn3R War Rock Hook Version 3.0 Working after Update

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam hacka i warrocka wyskakuje mi Nie moge przydzielić pamięci code 5

EDIT: już działa, fajny haczek .

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

nie wiecie moze dlaczego mi zombie opk nie do konca dziala? mianowicie nie zadaje obrazen ani im ani beczka;/, a uruchomienie jakiejkolwiek opcji jest rownoznaczne z tym ze ping mi wzrasta z 40 na 500+

Opublikowano

ja wlancam hacka wlancam warrocka pisze ze sie urochomil ale jak wlancza sie warrock to nie ma hacka pomuz prosze czekam !  :(

Mam to samo nie ma menu hacka ..Ciulowy ten hack

Opublikowano

ja wlancam hacka wlancam warrocka pisze ze sie urochomil ale jak wlancza sie warrock to nie ma hacka pomuz prosze czekam !  :(

Mam to samo nie ma menu hacka ..Ciulowy ten hack

Zmieńcie injector i uruchomcie injector jako Administrator jeżeli macie x64bitowy system.

Opublikowano

Jakich injectorów używacie że to wam działa?
Naeron zawsze mi się sprawdzał a teraz jest coś źle.
Załadowało poprawnie ale nie mam menu.
Może ktoś pomoże?

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Jakich injectorów używacie że to wam działa?

Naeron zawsze mi się sprawdzał a teraz jest coś źle.

Załadowało poprawnie ale nie mam menu.

Może ktoś pomoże?

Mam to samo co kolega ;(

Zmieńcie injector i uruchomcie injector jako Administrator jeżeli macie x64bitowy system.

Kolego robilem tak na innych injectorach i jako admin i nic;o Pisze failied cos takiego

Opublikowano

Mam to samo co kolega ;(

Kolego robilem tak na innych injectorach i jako admin i nic;o Pisze failied cos takiego

Posiadasz Net Framework 4.0 ? Jeżeli nie to zainstaluj.

Opublikowano

Te wasze hacki i injectory to same wirusy AVG wykrywa..

Posiadasz Net Framework 4.0 ? Jeżeli nie to zainstaluj.

Zainstalowalem i nic dalej to samo..Zawsze hacki normalnie dzialaly a ten jakis inny chyba..Dobra nie wazne odinstaluje ten program bo na co mi jak nie uzyteczny

Opublikowano

Te wasze hacki i injectory to same wirusy AVG wykrywa..

Zainstalowalem i nic dalej to samo..Zawsze hacki normalnie dzialaly a ten jakis inny chyba..Dobra nie wazne odinstaluje ten program bo na co mi jak nie uzyteczny

Kod cheata jest źle interpretowany przez antywirusa, wina porgramów, w których hack został napisany, lecz są one niegroźne i nieszkodliwe ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Siema pobrałem tego hacka odpalam hacka potem warrocka i nic nie wyskakuje w menu jak sie wczyta gra. Mam windows 7 x64  uruchamialem jako administrator ze zgodonscia windows xp i nic tu mam screen shota przed odpaleniem sie jeszcze warrocka gry

screen: 

Brak skanu.
Opublikowano

mi pisze falied inject jak wlancam inym inejectorem i administrator pomuz mam windows 7 x64 pobralem net frame work 4.0 ale i tak nie dziala pomuz 

:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...