Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody z Allegro

Kapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. chce si upewnic czy kupując xbox live z allegro czy z keye itp. moze mi cos grozic? jaki ban zy cos bo one sa z nieznanego zrodla

jak jest szansa na bana to tylko na konto, profil czy cala konsole czy jak?

chce sie upewnic

//z telefonu pisze

Opublikowano

Takie kody są w 100% legalne jeżeli działają to znaczy że pochodzą od Microsoftu bo nikt przecież tam się nie włamię i nie doda nowych kodów -.-.

Nie ma żadnego zagrożenia .

Opublikowano

jeszcze jedn pytanie. co myalicie o tej aukcji? warto zqufac? co zrobic jak nie otrzymam kodu?

i3962668528 nr aukcj wpiszcie w google
//Z tel pisze
Opublikowano

Ja kupuje tylko na allegro i wszystko swietnie dziala.

Kody przychodza po max. 5ciu minutach.

Zawsze sprawdzaj czy ktos na komentarze, jesli ma negatywy to sprawdz za co.

Opublikowano

Ostatnio kupiłem tak 15 kodów czyli 15x48 (miesiąc) ;p 

5 z nich było już zużytych, jednak napisałem do typa i dostałem 10 kodów nowych więc jeszcze lepiej na tym wyszedłem ;p

Polecam :)

Jedynie nie możesz pobrać 2 darmowych gier na miesiąc, bo te kody nie zmieniają statusu konta na Gold ( zostaje dalej silver ), umożliwiają tylko rozgrywkę sieciową.

Opublikowano

48h oplacalo sie jak byly po 1.00zl, teraz lepiej zwyklego golda bo jest gwg i kilka innych opcji;)

kupuje ten kodzik za122 bo naprawde tanio i bd mial spokoj ponad rok, dzieki allza odpowiedz. zamknac mozna:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...