Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra farma jak na 24 lvl ?

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Zagrałem sobie pierwszą grę Gragasem na pvp. ( Grałem nim jeszcze tylko raz, ale to na botach 1v5 bo chcialem zobaczyc co i jak.. Tak na botach wiem, ale zawsze tak mam gdy kupie nową postać to zawsze mam zajętą tą linie gdzie chce iśc ; P )  

Dobra, może do rzeczy? Mam 24 lvl a oto są ss'y gry:

http://scr.hu/1eal/7lfwj

http://scr.hu/1eal/al4nv

Tak wiem, że jak miałem full build to powieniem oddawać kille/farme tym co nie mają full builda, ale ja ciągle musiałem chodzić odpushowywać linie, więc nie miałem co farmy oddawać bo sam byłem. A i graliśmy tak jakby trochę 5v4. U nas fiddlesticks był first bloodeem, nawet przed respem minionków ; ). Potem oddał z 5 dedów gravesowi. Graves w 10 min miał coś o koło 11/0/1. Fiddl poszedł "afk", potem wrócił w 40 min, oddał kila gravesowi, potem poszedł "afk".  O co mi chodzi z tym, że napisałem afk w " " ? Otóż to mi o takie coś chodzi, że on ciągle sobie stał na fontannie, czasem tam sobie chodził po niej aby system nie wykrył, że poszedł naprawdę afk.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Zyciowa farma po godzinnej grze? Nie jest zle jak na poczatkujacego, ale nie widze powodu zeby sie chwalic 

Taa, życiówka ; P . Ale to też 1 gra Grubasem na PvP ; p.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Średnia farma, jak na taki lvl dobra, powinieneś mieć trochę więcej ale dopiero się uczysz więc git :)

graphic.png

Opublikowano

Średnia farma, jak na taki lvl dobra, powinieneś mieć trochę więcej ale dopiero się uczysz więc git :)

Średnia farma? Aha czyli co mecz powinna być min. 500 farmy? Jak nawet na LCS'ach żadko kto ma 500 farmy. 

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Średnia farma? Aha czyli co mecz powinna być min. 500 farmy? Jak nawet na LCS'ach żadko kto ma 500 farmy. 

Ponieważ rzadko kiedy mecz trwa godzinę.

Farma całkiem ok jak na ten 24 lvl.

Opublikowano

Wielkie koksy z mpc i tak ci powiedzą, że w tej minucie powinieneś już mieć z 100000000 farmy

@Brawo, oby tak dalej :) Chociaż gragasem nie farmi się z byt trudno (Q + E = Cała fala minionów)

Opublikowano

Ponieważ rzadko kiedy mecz trwa godzinę.

Farma całkiem ok jak na ten 24 lvl.

No taa, ale co ma sie porównywać 24 lvl do poziomu z LCS? no sorry, ale to przesada.

Wielkie koksy z mpc i tak ci powiedzą, że w tej minucie powinieneś już mieć z 100000000 farmy

@Brawo, oby tak dalej :) Chociaż, gragasem nie farmi się z byt trudno (Q + E = Cała fala minionów)

Dzięki ; ) . Dlatego właśnie go kupiłem bo łatwo się farmi. Hłe hłe, a tak na serio bo lubię grać na midzie i bursterami ; )

skcg.png

by kml14

Opublikowano

dobra, nierozumiem koxow z mpc ktorzy twierdza 100 cs- 10 min, moze roamowal? 

farma dobra, nic do zarzucenia

userbarwb.png

Opublikowano

1. Post normalnego człowieka

Farma wyjebana, chyba całą grę farmiłeś zabijając przy tym innych :D.

2. Post zjeba z MPC

Chujowa farma, nie umiesz grać, powodzenia w bronze.

Wybieram 1 opcje.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Ja na topie jak gram nasusem/ riven to siedze na topie do 20min nawet jak przegywam ziomek schodzi to i puszuje a kille same przychodza. W ~30minucir gdy mam okolo 260-300farmy schodze na mida z core itemami. Farma dobra ale moglaby byc lepsza. Jest swietna i nikt mu nic nie zarzuca :)

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

1. Post normalnego człowieka

Farma wyjebana, chyba całą grę farmiłeś zabijając przy tym innych :D.

2. Post zjeba z MPC

Chujowa farma, nie umiesz grać, powodzenia w bronze.

Wybieram 1 opcje.

Hehe, rozbawiłeś mnie tym postem, ale niestety to jest jednak prawda.. ; P z tej 2 opcji nie jest wcale tak mało osób. Całą grę to nie farmiłem ; ) . Rywale ostro nas zpuschowali, dwa inhiby zniszczone, a trzeci odsłonięty. A mój team szedł tylko środkiem i tam odpushowywali we trzech. Było by czterech ale jeden był afk ;/ . Ja chodziłem na inne linie, odpushowałem wróciłem się, kupiło się coś za hajs z minionków, a potem szedłem na mida. Jak były jakiś tf'y, to odrazu do nich szedłem, bo tf 5v4 troche nie za fajnie, da sie wygrac ale jednak przewaga jest ; P.  A tak btw. Gragasem się przyjemnie farmi  ; ) . Beczka i po fali, możesz tez dobic e .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

jeżeli zazwyczaj nie osiagasz takich lub podobnych wyników to nie ciesz się z tego...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...