Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać czy nie + recenzja gildii - Wyborowa

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra Rise of Metin na pewno Cię wciągnie. Liczne questy, zdobywanie expa w rozmaity sposób usprawniają rozrywkę. Po 60 poziomie zaczyna się ciekawa zabawa, lecz co to za mmo bez gildii? Na początku mojej przygody z RoM dołączyłem do gildii Wyborowa. W gildii było wiele ciekawych osobowości takich jak np. Elvaanes, który był pomocny i pozornie pomocni inni członkowie gildii. Dostałem ts'a gildii. Zapowiadało się ciekawie. Gdy miałem pytanie - odpowiadali. Oczywiście nie mogło być wiecznie tak kolorowo. Wczoraj wieczorem wszedłem na ts'a i akurat miałem małą kłótnię w domu. Zmutowałem się, lecz pisałem i odmutowałem przyciskiem mikrofon. Dostałem banika tymczasowego. Gdy czas minął postanowiłem wejść na ts'a i to wyjaśnić. Przecież server query a zarazem właściciel gildii mógł mnie zmutować lub powiedzieć, że odmutowało mi się micro. Wszedłem i powiedziałem czemu tak, a nie inaczej. Z powodu braku argumentów zostałem zbanowany permanetnie na tsie z powodem: spie*d*l*j. Również zostałem wyrzucony z gildii. Z tego co wiem jest to jedyna lepsza polska gildia w grze. Jeśli zamierzasz pograć dłużej to stanowczo odradzam. Mi osobiście nie opłaca się grać, bo taki nubkowy właściciel gildii będzie mnie bił na pk i generalnie nie będzie z kim porozmawiać. Wróćmy do samej gry. Jak już wspomniałem w grze są liczne questy, jest też piękna muzyka, lecz prawda jest taka, że to ludzie składają się na gre. Jeśli ludzi nie ma lub praktycznie nie odczuwasz ich obecności to moim zdaniem nie opłaca się grać. Dziękuje, gry nie polecam nie z uwagi na samą grę, bo jest dobrze wykonana, ale z uwagi na ludzi. Oczywiście są wyjątki, ale co z tego?

NIE POLECAM

Opublikowano

Osobiście grałem przez 3 dni. Wbiłem 50 lvl? No trochę szybko, znalazłem gildię - polską. 

Przestałem grać głównie przez małą ilość graczy (przynajmniej jak grałem mało osób było), no i przez tą monotonną muzyczkę w tle, której mam naprawdę serdecznie dość.

Nie będę pisał, czy polecam czy nie, bo każdy ma inny gusty i musi przetestować grę na własnej skórze, elo.

Opublikowano

Ja osobiście pograłem z 2, 3 godziny i do teraz nawet jej nie włączam. Gra jest nudna i monotonna. 

Opublikowano

Gra nudzi się bardzo szybko między innymi dlatego, że jak klikniesz na misje to sam Ci do niej może jechać. Tak jeździsz w kółko i jeździsz.

Opublikowano

Gra sprawia wrażenie nudnego deja vu. 

Cały czas powtarzają się te same ruchy.

Ja podziękowałem po kilku godzinach ;) 

Opublikowano

Rise Of Metin2 zaczyan grać co raz więcej polaków, a co za tym idzie ? 

Dużo polskich gildii / graczy oraz POLACY TOP każdej gry :)

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Chłopcze naucz się mutować Mikrofon na ts3 ;) Czytaj regulamin, 2 razem dostałeś bana za swoje zachowanie na ts3 ;) Są osoby które z nami grają i będą grać ;) Nasza gildia robimy co chcemy Nie umisz się zachować na ts3 Nie umisz wymawiać " R " , Miło nam było Kolego pozdrawiamy Właściciel ts3 ;) ;)  Cześć boru miłej gry ;) Wyskoich lvl ..... aaa I Pk jest do bicia więc ? :)
Aaa bo zapomniałem nikogo na Kanale na ts3 nie Interesuje " Czy ty jesz sałatkę czy nie chcesz, czy masz chote na jedzenie czy nie " Więc mutuj się lub na przycisk sobie zrób.....

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

WYBOROWA to Najlepsza polska gildia na serwerze. Każdy może dołączyć kto chce i potrzebuje pomocy :). Byłem w gildi nr 1 "Talons" to jest masówka rumunów i dziecka "Killa" , który siedzi 24/7 i spina się jak najęty :). Mówi to gracz z Topki :) Pozdrawiam i tak nie wrócisz :) bo znobiłeś . i "nubkowaty" właściciel Cię nigdy nie zabił to ja to zrobie. :)

Piona od Laku :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Chłopcze naucz się mutować Mikrofon na ts3 ;) Czytaj regulamin, 2 razem dostałeś bana za swoje zachowanie na ts3 ;) Są osoby które z nami grają i będą grać ;) Nasza gildia robimy co chcemy Nie umisz się zachować na ts3 Nie umisz wymawiać " R " , Miło nam było Kolego pozdrawiamy Właściciel ts3 ;) ;)  Cześć boru miłej gry ;) Wyskoich lvl ..... aaa I Pk jest do bicia więc ? :)

Aaa bo zapomniałem nikogo na Kanale na ts3 nie Interesuje " Czy ty jesz sałatkę czy nie chcesz, czy masz chote na jedzenie czy nie " Więc mutuj się lub na przycisk sobie zrób.....

Odmutowałem przypadkowo. Ty jesteś bez kitu wyjątkowo tępy chłopie. Po kolei. Wyzywałem was na tsie, zachowywałem się w sposób niestosowny? Nie - to po pierwsze. To, że nie umiem wymówić jednej głoski o niczym nie świadczy. Twierdzisz, że jestem przez to gorszy? Dla mnie jest to akurat zaleta, bo jestem wyjątkowy, ale mniejsza o to. Pisałem na world chacie, że grać nie będę bo grać się moim zdaniem nie opłaca z nupkami. Co do tego co gadałem w tle, to co z tego? Was tylko i wyłącznie interesuje gra, to choroba. Wróciłem dzisiaj do starej ekipy w metku i Ci ludzie zachowują się jak ludzie, a nie przesiąknięte grą no-life'y. Z tymi ludźmi idzie porozmawiać, a nie wy gadacie między sobą oczywiście o grze. PS. Zajmij się trochę życiem realnym. Jak można wgl siedzieć cały dzień bez przerwy, hahaha. Pozdrawiam.

WYBOROWA to Najlepsza polska gildia na serwerze. Każdy może dołączyć kto chce i potrzebuje pomocy :). Byłem w gildi nr 1 "Talons" to jest masówka rumunów i dziecka "Killa" , który siedzi 24/7 i spina się jak najęty :). Mówi to gracz z Topki :) Pozdrawiam i tak nie wrócisz :) bo znobiłeś . i "nubkowaty" właściciel Cię nigdy nie zabił to ja to zrobie. :)

Piona od Laku :)

Nie tu ładu i składu. ;D

Opublikowano

Patrzac na laku i wlasciciela gildii stwierdzam ze graja w ta gre wieksze polaczki niz w lolu. Kolejny minus gry. Pozdrawiam cie boru, nie ma co plakac o tak zjebana gildie.

Opublikowano

Nie znasz nie Oceniaj :) pograliście w gre 3 dni ... i już wielkie "easy" :) pograj tydzień dwa i zobaczysz , że żeby wbić lvl trzeba czasu a nie wyskakujesz z jakimś marnym lolem :P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Mój cyrk moje małpy, chuj cie to obchodzi lamusie ;) na 2 raz Czytaj regulamin :) Takie jest życie...... Powodzenia w mt2 :)

A banusia dostałeś za Dyskusję z włascicielem Ts3 :) Więc wiesz.....  Cie stać tylko napisać Opinie na Mpc.... :) Nie znasz mnie do końca nie Oceniaj ;) TS3 jest prywatny więc wiesz :)

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

A ja lubie cycki, bardzo je lubie. Wręcz ubóstwiam. A WYBOROWA jest najlepsza gildia, bo ja w niej jestem. Boru pamiętaj: admin/właściciel ma zawsze racje, a jak nie ma racji to i tak ją ma, więc nie warto się kłocić. Pozdrawiam Necro

Opublikowano

Nie polecam . grałem z 3 godziny , godzine pewnie robiłem postacie ale to szczegoł , gra jest monotonna i szybko sie nudzi tylko quest idziesz bijesz wracasz itd.

Opublikowano

Mój cyrk moje małpy, chuj cie to obchodzi lamusie ;) na 2 raz Czytaj regulamin :) Takie jest życie...... Powodzenia w mt2 :)

A banusia dostałeś za Dyskusję z włascicielem Ts3 :) Więc wiesz.....  Cie stać tylko napisać Opinie na Mpc.... :) Nie znasz mnie do końca nie Oceniaj ;) TS3 jest prywatny więc wiesz :)

Stać mnie tylko na opinię na mpc... A co mam innego zrobić? Pisać, że przyjadę na solówkę czy coś jak dziecko z gimbazy lub Cię wyzywać?

Opublikowano

widze ze wkoncu Laku  trafil do gildi na swoim poziomie a raczej na braku poziomu :)

co do gry nudna na wyzszych lvlach

Opublikowano

Stać mnie tylko na opinię na mpc... A co mam innego zrobić? Pisać, że przyjadę na solówkę czy coś jak dziecko z gimbazy lub Cię wyzywać?

Pisać opinie każdy umie, My siebie lubimy gramy ze sobą już prawie 7 lat ;)  Więc ta gildia przeżyje ;) Dla... reszty, Nie podoba się wam nie grajcie.... Są ludzie i czlowieki i małpy które grać beda , nie znacie laka nie mówcie na niego Spoko z niego chłopak ;) Pozdrawiam nie bede Boru już ci odpisywał i zniżał się do twojego poziomu ;) Narazie powodzenia w mt2 

3bcnx11rj7ti_t.jpg

Opublikowano

Połowa nie gra a ocenia ...

Wyjątkowy jesteś przez to, że "r" nie umiesz mówić? Znam z 3 osoby, które nie potrafią

mówić "r" i wszyscy do logopedy chodzą. 

.. dlaczego od razu same debile ? Umiem czytać? Umiem pisać? Więc nie jestem debilem.

Opublikowano

Pisać opinie każdy umie, My siebie lubimy gramy ze sobą już prawie 7 lat ;)  Więc ta gildia przeżyje ;) Dla... reszty, Nie podoba się wam nie grajcie.... Są ludzie i czlowieki i małpy które grać beda , nie znacie laka nie mówcie na niego Spoko z niego chłopak ;) Pozdrawiam nie bede Boru już ci odpisywał i zniżał się do twojego poziomu ;) Narazie powodzenia w mt2 

Ja również zakończę to dyskusje, bo ja zniżałbym się do Twojego poziomu.

Połowa nie gra a ocenia ...

Wyjątkowy jesteś przez to, że "r" nie umiesz mówić? Znam z 3 osoby, które nie potrafią

mówić "r" i wszyscy do logopedy chodzą. 

.. dlaczego od razu same debile ? Umiem czytać? Umiem pisać? Więc nie jestem debilem.

Dla niektórych to kompleks, mi to nie przeszkadza. Jestem przystojny, mam gadane, więc ta "wada" mi nie przeszkadza. Debil niekoniecznie odnosi się do ułoma. Koniec tematu. Moje zdanie znacie. Opinia jak najbardziej słuszna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...