Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental 75 eq i porady

AdrianLepa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytania odnośnie mentala . Kupiłem ostatnio na allegro ale bez eq ( tylko  lwia tarcza +9 i maska strachu +7 ) .
I ma on skille na G silne i duchowe co pierwsze maxować oraz jaką broń kupić  zatrutego czy żala ?

Opublikowano

Zależy do czego będzie Ci broń potrzebna, aczkolwiek najbardziej uniwersalny będzie zatruty.

Skille: silne zostaw na G, duchowe pociśnij na P, następnie walnięcie > tąpnięcie > uderzenie miecza.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Powodzenia expić dwuręką w grocie :D

Wg mnie dużo lepszym rozwiązaniem jest zakupić trutę i w grocie cisnąć z buta - lepiej załatwić łuczników, szybciej wybijesz wojowników...

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Expić w grocie 2ręką jeszcze z silnym na P jakbyś wbił to by było prze*ebane xD Only truta moim zdaniem, dlaczego ? Tańsza i lepsza :) Ma większą wartość ataku niż żal, najlepsza broń do expa z buta dla Ciebie. Jeśli nie masz praktycznie nic, to zrobić tak o sobie eq pod grotę będzie ciężko, musisz zacząć od łowienia i kopania żył 

Opublikowano

Jeśli chcesz expić z silnym w grocie, to lepiej żeby zostało na G1.

Mniej defa, mniejsze szycie od mobów.

Perdole.. pan na plu grał? to nie priv

Normalnie maxuj silne do p, później duchowe.

Exp trutką, ew jakimś lepszym trytonem :)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

SILNE p i zal dla mentala ? wolne zarty to jak expienie 1 lvl na bo

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Ile musze mieć HP do expa w grocie ?
Jakie eq polecacie  w przedziale od 1kkk do 2kkk
Mam srebrna +9 , buty 2k , naszyjnik 2k , stał +9 czysta z dwoma bonami , helm +7 od 60

Opublikowano

Ile musze mieć HP do expa w grocie ?

Jakie eq polecacie w przedziale od 1kkk do 2kkk

Mam srebrna +9 , buty 2k , naszyjnik 2k , stał +9 czysta z dwoma bonami , helm +7 od 60

Do stali wbij abs na strzały, silny na dIabły, hp( w miare możliwosci), kd speeda uchyłki i ten z bonem na strzały lub deffa. Do groty przynajmniej 12 k hp

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

silne zostaw narazie na G i lepiej duchowe wbijaj na P żeby mieć pierdolnięcie.

co do broni to lepszy będzie zatruty miecz, nie ma sensu zakładać 2 rękę do expa na mentalu ponieważ w grocie expi się bez konia a z 2-ręczna będziesz wolno bił w dodatku żal+6 śr 30+ chodzi po 1 kkk a truta+6 śr 30+ po 200 kk :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...