Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mount? Enchantowanie broni? Podział expa w PT?

sonosheee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem graczen tery i mam kilka pytan

1. Czesto widuje graczy z mountem czarno-niebieskiego konia. Czy jest on darmowy czy dostepny w sklepie?

2. Czy swiecaca bron jest enchantowana (jezeli tak to w jaki sposob) czy jest juz taka po zakupie u npc/dropnieciu z moba?

3. Ile razy mozna enchantowac bron?

4. Jezeli jestes z kims w party to czy dzielicie sie expem czy kazdy dostaje za mobki ktore zabil? 

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem graczen tery i mam kilka pytan

1. Czesto widuje graczy z mountem czarno-niebieskiego konia. Czy jest on darmowy czy dostepny w sklepie?  Ten koń to mount dla graczy z Tera Club'em. Jak długo masz Tera Club - tak długo możesz używać tego konia.

2. Czy swiecaca bron jest enchantowana (jezeli tak to w jaki sposob) czy jest juz taka po zakupie u npc/dropnieciu z moba? Bronie mają połysk jeśli są wyenchantowane. ( +9 na niebiesko, a np. +12 na czerwono )

3. Ile razy mozna enchantowac bron? Ile czy do +ile? Do +12 - ile? ile trzeba ;)

4. Jezeli jestes z kims w party to czy dzielicie sie expem czy kazdy dostaje za mobki ktore zabil? Dzielicie się expem 

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...