Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moze mi ktos powiedziec jak wyjsc z d5 jakies skrypty , porady ktore mi pomoga wycarowac tam gre nie moge nic wygrac caly czas albo troll albo afk ci ludzie potrafia wykonczyc czlowieka psychicznie z gory dziękuję

ots.png
Opublikowano

d5 czyli drewno 5? nie wiem ale wydaje mi się że :

jesteś wyboostowany gdyż osoba która wbiła diaxa samodzielnie jest już na tyle doświadczona że żaden skrypt nie zagra lepiej od niej

@top.

skrypty do ryze bądź casio, nimi wybijesz się nawet do d1 :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Nikt mnie nie boostowal wbilem d2 mialem 90 lp i nagle atak troli afk spadlem do d5 trace po -23 pkt za gre dostaje +17 wiekszosc gier przegrywam np soraka top blitz top.

PS Zobacze czy da rade cos ryzem wycarowac

ots.png
Opublikowano

d5 czyli drewno 5? nie wiem ale wydaje mi się że :

jesteś wyboostowany gdyż osoba która wbiła diaxa samodzielnie jest już na tyle doświadczona że żaden skrypt nie zagra lepiej od niej

Gówno prawda.

Spróbuj zagrać na Merciless Cassiopeia, Beasty Syndra, Beasty Gragas, Beasty Riven (szczególnie polecam). Jak chcesz to na ADC to możesz kupić skrypt Sida's Auto Carry : Reborn ponieważ jest lepszy od Revamped i możesz na nim zagrać Vayne ponieważ jej mechaniki na tym skrypcie są zajebiste. Koszt to około 50zł.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Jest mozliwość kupienia tego reborna za psc?

tak lecz wtedy kupujesz to nie od autora reborna i płacisz zdecydowanie więcej. ja polecam zakupić za pp, tanio i szybka aktywacja :)

rbd2t1.png

Opublikowano

UP@

Nie, ale bez VIPa nie będziesz mógł wykorzystać całego jego potencjału + większość dobrych pluginów jest dla VIPów

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Reborn nie wymaga VIP'a, ale bez niego nie wykorzystasz całego potencjału. Poza tym Sida sam mówił, że jego priorytetem są użytkownicy VIP. Brak pakietów i porządnego buffmanagera ogranicza free userów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...