Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Pick

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ja jestem pierwszym pickiem , a nie mój kolega?

Gdy ja byłem SILVER ,a on goldem zawsze był first pickiem

Ja jestem GOLD IV , kumple PLAT IV

zehqJjg.png
Vj00Rga.png

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Za to "Adc Or Feed" Powinieneś dostać w mordę , jesteś zakałą tej gry takich powinno się wystrzelać . Co do pytania teraz losowo wybierane są pick'i  - żeby nie było że spam :)

Przez takich jak ty polaków mają za ścierwo 

graphic.png

Opublikowano

Za to "Adc Or Feed" Powinieneś dostać w mordę , jesteś zakałą tej gry takich powinno się wystrzelać . Co do pytania teraz losowo wybierane są pick'i  - żeby nie było że spam :)

Moge pisać co mi się podoba , tak btw piszę do dla 4funu xD

zresztą ten mecz i tak był z trollowany Graliśmy 5x jungle.

Na

League Of Legends <3

Opublikowano

Moge pisać co mi się podoba , tak btw piszę do dla 4funu xD

zresztą ten mecz i tak był z trollowany Graliśmy 5x jungle.

"ok i afk" , "Adc or feed" rzeczywiście 4fun. Niestety muszę stwierdzić iż jesteś idiotą :(

graphic.png

Opublikowano

Tak jak napisali powyżej, teraz kolejność w pickowaniu jest losowa chyba, że grasz custom'a i jesteście "poukładani". A co do "ok i afk" i "adc or feed" to jebnij się parę razy w tą pustą głowę, albo nie graj rankedów z nieznanymi Tobie osobami tylko znajdz sobie drużynę, a i jeszcze ten mecz był pewnie strollowany ze względu na Ciebie jak zauważyli takiego za przeproszeniem debila co pisze : "ok i afk", "adc or feed".

Btw. Powodzenia w dalszym takim nastawieniu do gry, że jak ktoś nie zbanuje takiego championa jakiego Ty chcesz to idziesz afk.

Opublikowano

Dobra  , proszę o zamkniecie tematu bo robi się nie potrzebny offtop oraz spam

Po chuj piszez tą sama odpowiedz skoro już ją otrzymałem 2x razy

Na

League Of Legends <3

Opublikowano

Wystarczy czytać Patch Notes na stronie głównej LoL'a.

W kolejce solo, w meczach z dobieraniem przeciwników, różnica w umiejętnościach graczy, od góry do dołu, jest dość mała, nie biorąc pod uwagę ich wyniku z poprzedniego sezonu (pamiętajmy, że to nowy sezon z wieloma zmianami w rozgrywce, a niektórzy gracze znacznie zwiększyli swoje umiejętności). Chcemy by kolejność wyboru była generowana losowo tak, by każdy gracz miał szansę spełniać swoją ulubioną rolę podczas meczu. Mimo tego, chcemy byście pamiętali, że komunikacja w drużynie jest tak samo istotna jak kolejność wybierania postaci. Taka zmiana powinna wyeliminować nadużywanie faktu gry w duecie; kolejność generowana losowo ma na celu sprawić, by każdy czuł się fair, bez względu na fakt dołączania do rozgrywki ze znajomym. Będzie ona również w pewnym stopniu nakłaniać do współpracy podczas etapu wybierania bohaterów.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Koleżko spokojnie bo bólem dupy tylko karmisz a nie uciszasz.

Kulturą nie świecisz,report poleci za takich może i on napisał adc or feed ale to ty pokazałeś swoją inteligencje w 1 zdaniu. Zdaniu które jest zbędne.. :)

@ PS Riot zmienil że teraz nie ważne jakie masz mmr w drużynie teraz dają szanse innym pograć na ich liniach co jest mądrym rozwiązaniem( lecz nie zawsze )

A kolega MaJki23 powinien zmądrzeć pobiegać po dworze i pomyśleć 3 razy zanim napisze tak durny post. :rolleyes:

14 lat  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...