Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z 'otwarciem' portu 3659 [udp] - Battlefield 4

carem

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z odblokowaniem portów do Battlefielda 4, otóż kupiłem gierkę, odpaliłem no i wyskoczyło ten okropny błąd:

BŁĄD
Rozłączenie z grą: klient zamknął połączenie. Sprawdź swoje połączenie sieciowe i upewnij się, że masz otwarty port 3659 (UDP)."
czytałem poradniki jak odblokować porty itp, odblokowywałem na kilka sposobów mianowicie, po przez stronkę routera (TP-LINK TLWR841N), wyłączyłem zaporę i tam też odblokowałem port po przez "nową regułę" nie mam antyvirusa, posiadam Windows 8 oryginaly, próbowałem też po przez Smart Port Forwading i nic, przypisałem adres MAC, napisałem do dostawcy internetu, czy może oni blokują porty, ale dostałem odpowiedź:
informujemy, iż firma Virtual Line nie blokuje żadnych portów.  Prosimy o napisanie podania z prośbą o wydanie zewnętrznego adresu IP i  szczegółowym uzasadnieniem. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta.
Może to wina tego IP? Proszę o pomoc jestem naprawdę zielony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to samo jak próbuje wejść na niektóre serwery... nie wiem od czego to zależy, wczoraj mi się pierwszy raz takie coś przytrafiło

banner.gif

Opublikowano

Wejdż na stronę sprawdzania otwartości portów On-Line i zweryfikuj ponieważ to może być problem u nich, a tak na prawde masz porty otwarte

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...