Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żetony Zwrotu - Nie moge zwrócić danej postaci? WTF?

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka. Jako iż jest Gragas w promocji za 395 RP to chciałbym sobie wymienić Nidalee. Kupiłem ją za 395 RP jak była w promocji. Ale gdy wchodze w żetony to jest tam tylko Lee Sin, Yasuo i reszta to są runki. Nidalee nie mam w tej liście, oraz innych championów. Jest taka możliwość jak bym napisał do riotu aby zwrócili mi tą Nidalee za te 395 RP? A i kiedy kończy się ta promocja z champami za RP tam gdzie jest grubas?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Pewnie kupiłeś nidalke już jakiś czas temu, a po takim dłuższym czasie już tego nie wymienisz.

A support wątpie żeby ci to wymienił.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pewnie kupiłeś nidalke już jakiś czas temu, a po takim dłuższym czasie już tego nie wymienisz.

A support wątpie żeby ci to wymienił.

Meeh, troche lypa...  Szkoda tez, ze support raczej nie pomoze ; /

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Meeh, troche lypa...  Szkoda tez, ze support raczej nie pomoze ; /

Zawsze można spróbować, ale skoro kupiłeś tą nidalke już dawno, to raczej szanse są małe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po 90 dniach jeśli dobrze pamiętam nie da sie wycofać zakupionej postaci za rp :ninja:

To czego nie masz już na liście do zwrotów, to niestety nie wymienisz.

Dobra, dzięki. Kupiłem sobie Gragiego na 2 innych kontach za RP ;P . jedno na Wescie, drugie na Nordicu ; ) ... Tu jak coś moja 1 gra na pvp nim ; P http://www.mpcforum.pl/topic/1155196-ss-dobra-farma-jak-na-24-lvl/

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...