Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam ,poszukuję mapki z miejscami gdzie rozstawia się grzyby

Sn1p3r :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc szybko i na temat ,otóż chce koledze wytłumaczyć gdzie stawia się grzyby ,pokazywałem mu postacią ,albo pingowałem ale nie rozumie ,więc poprosiłbym was abyście mi dali mapkę z kropkami gdzie stawiać grzyby ,tak abym mógł tylko skopiować i wkleić na pulpit (oczywiście like będą).

Opublikowano

Grzyby stawia się zazwyczaj w krzakach, więc raczej żadnej mapki z instrukcją twojemu koledze nie trzeba jeśli mu powiesz że akurat tam ma je stawiać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Grzyby stawia się zazwyczaj w krzakach, więc raczej żadnej mapki z instrukcją twojemu koledze nie trzeba jeśli mu powiesz że akurat tam ma je stawiać.

Znaczy właśnie mówię ,aby stawiał w krzakach ,ale chodzi mi o mapkę gdzie stawiać ma w jakich momentach gry grzyby (była kiedyś taka mapka).

Opublikowano

Znaczy właśnie mówię ,aby stawiał w krzakach ,ale chodzi mi o mapkę gdzie stawiać ma w jakich momentach gry grzyby (była kiedyś taka mapka).

Powiedz koledze aby wypatrzył ( musi się nauczyć ) gdzie najczęsciej dana postać w grze chodzi i niech kładzie tam właśnie grzyby

4izi.jpg

I polecam stawiać grzyby między turretem ( zniszczonym) a między scianą.

14 lat  

Opublikowano

Stawiaj w krzokach, obok swoich turetów przy baronie i daj dużo przy dragonie.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie ma na to jakiejś reguły, poprostu stawia się tam gdzie najczęściej przeciwnicy chodzą. Czyli krzaki, jakieś wąskie przejścia, smok, baron. Jak gram teemo na midzie to często stawiam w krzakach po obu stronach tak aby nikt mnie nie mógł zgankować. Jak gram na topie to też różnie rozstawiam i potem staram się ich w to wprowadzić.

Opublikowano

Grzybki to swego rodzaju wardy niech stawia je przy baronie , smoku na alejkach w jungli tak żeby jungler miał problem gankować twoją linie, jak gra na topie niech przyjdzie czasem postawić grzybka przy środkowej lini , to musisz sam ogarnąć gdzie nasrać tymi grzybkami, gdzie są potrzebne :)

graphic.png

Opublikowano

Pooglądaj streamera polskiego MuczaczosLive (teemo challenger). Możesz ogarnąć gdzie stawiać.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Nie gram Teemo, bo go nie lubię, ale wiem o nim sporo. Nie trzymaj się zasady, by stawiać tylko po krzakach, przy dragonie i baronie. Stawiaj też na Linii, takie defensywne, ale w taki sposób, by miniony nie wchodziły. Ładne pole minowe możesz zrobić na midzie ze względu na jego szerokość. Pooglądaj sobie MuczaczosLive. Zobaczysz dokładnie, gdzie rozstawiać te defensywne grzyby i zobaczysz, co one potrafią. ;)

Here you are:

http://www.twitch.tv/muczaczoslive

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dodalbym jeszcze na roznych zakretach, jak wiadomo postac stara sie isc najkrotsza droga do celu wiec scina zakrety, to tez sa dobre miejsca na grzyby.

Opublikowano

Bry,

Podstawa to pare defensywnych grzybkow na za plecami, jeden w "kieszeni" w razie starcia. Wazne sa tez grzybki na objective (drake/nash). Wystarcza 3 grzybki przy drake'u i mozecie go spokojnie podejmowac. Nashor to jakies 5-6 grzybow i mozna baitowac. W mid game focusuj sie grzybami na midzie (w 90% przypadkach enemy team pcha mida).

No i zapraszam na stream by zobaczyc to wszystko w praktyce ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...