Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na zarobek? Help To Me !

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko jak mogę zarobić na Wsi. Sąsiadów niemam .

Myślałem nad rzezbieniem czegoś lub króliki .

Mam 15 lat. Prosze o pomoc.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Rzeźbić możesz, ale jak do tej pory tego nie robiłeś i nie masz do tego talentu to lepiej się w to nie baw.

Na zwierzętach również nie zarobisz, nie wiem skąd ci do głowy przyszedł ten pomysł.

Możesz spróbować zarabiać w internecie (PPA itd.), ale to z dnia na dzień kasy nie będzie, może ci to zarabianie nie wyjść.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zarabianie w internecie typu "kliknij codziennie 500 razy w reklamę a dostaniesz pół dolara" mija się z celem.

Możesz kupować z chin np.: kostki rubika i sprzedawać je troszkę drożej na allegro (lub inne rzeczy)

Może na początek zamów kilka sztuk i zobacz jak ci pójdzie, jak dobrze to zamów więcej, a jak będzie słabo to spróbuj sprzedawać inne rzeczy lub znajdź coś innego :)

Opublikowano

Zarabianie w internecie typu "kliknij codziennie 500 razy w reklamę a dostaniesz pół dolara" mija się z celem.

Możesz kupować z chin np.: kostki rubika i sprzedawać je troszkę drożej na allegro (lub inne rzeczy)

Może na początek zamów kilka sztuk i zobacz jak ci pójdzie, jak dobrze to zamów więcej, a jak będzie słabo to spróbuj sprzedawać inne rzeczy lub znajdź coś innego :)

Zarabianie w internecie to nie tylko klikanie w reklamy.

Na PPA można zarobić nawet 5 dolarów za jedno pobranie pliku.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zarabianie w internecie to nie tylko klikanie w reklamy.

Na PPA można zarobić nawet 5 dolarów za jedno pobranie pliku.

nie 5 tylko 50 nawet

Co do zarabiania pomoz komus starszemu moze na tej twojej wsi a jak nie masz sasiadow to sobie ich znajdz. Albo jedz do miasta i tam sobie dorob jesli masz tam rodzine... pomysl troche sam

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Pogadaj z ojcem i kupcie 50 kur odchowanych. Cena 1 +/- 20zł. 50x 20zł= 1000zł. tyle musisz zainwestować. Kura znosi 1 jajko dziennie, to powiedzmy dziennie będziesz miał z 35-45 jajek (bo nie zawsze każda znosi). 1 jajko tzw, wiejskie= 60 gr. To za 40 jajek w dzien masz 24 zł. 20 zł*30 dni= 600zł. W niecałe 2 msc ci się zwróci ;). Dużo roboty przy kurach nie ma. Ogrodzisz im jakiś kawalek wiekszy pola i sobie chodza i dziubią. Na noc zamykasz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...