Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

licjencja

superlukasz9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie bo chciałbym zainstalować windows 8.1 enterprise a wiem że  może przedłużyć licencje aż na 9 miesiency za darmo a mam pytanie czy jak skonczy się licencja to czy system przestanie działać?? czy się będzie w jakimś momencje wyłączał ?? proszę o szybką odpowiedz bo nie wiem czy pobierać

Opublikowano

Nie, ale i tak nie nadaje się do normalnego użytku. Po jakimś czasie zablokuje tworzenie nowej zawartości i dostęp do internetu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

jak dostęp do internetu?? microszajs nie ma mi prawa zablokować internetu

Windows zablokuje po prostu Twoją kartę sieciową. Po formacie lub aktywacji internet wróci.

PS skoro "microszajs" to po co chcesz od niech piracić system? Przerzuć się na Linuxa.  

Opublikowano

Nie jest darmowy. Jest licencjonowany dla firm. Samo korzystanie z niego w domu to piractwo, ponieważ jego licencja na to nie pozwala.

Opublikowano

Możesz pobrać wersję 90 dniową za darmo, ale jeśli chce po tych 90 dniach korzystać to w domu nie da się tego zrobić legalnie.

Ta wersja jest rozpowszechniana jedynie na zasadach licencji VLSC (Volume Licensing Service Center) i przeznaczona jedynie dla firm z podpisaną umową o partnerstwie z MS.

Opublikowano

Takie pytanko jak wiesz to po co sie pytasz -_- kolega wyżej ci mówi że to nie legalne a ty dalej swoje że legalne więc jeżeli wiesz lepiej to po ... sie pytasz? Enterprise jest tylko na 90 ale jeżeli będziesz "modyfikował" coś to już jest nie legalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...