Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie (dalej szukamy)

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do mnie na pw, mam ciekawy serwis autosurf. Może Cie zainteresować, na razie jest w fazie rozwoju, ale ładnie sie zapowiada. ;-)

Opublikowano

Według mnie jest wiele lepszych, bardziej opłacalnych sposobów na zarobek.

A jeśli chcesz zarabiać dziennie takie sumy to musisz odpalić kilka autosurfów jednocześnie (oczywiście musisz znaleźć jakieś z dobrymi stawkami i które mało obciążają komputer).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Idź pod kościół żebrać

dobrze gościu że się nie znamy , bo bym cię kultury nauczył .

Co do żebrania ? mam dostęp do pieniedzy kościelnych i co z tego jak nie jestem złodziejem .

Według mnie jest wiele lepszych, bardziej opłacalnych sposobów na zarobek.

A jeśli chcesz zarabiać dziennie takie sumy to musisz odpalić kilka autosurfów jednocześnie (oczywiście musisz znaleźć jakieś z dobrymi stawkami i które mało obciążają komputer).

jakie masz inne sposoby ,, tylko nie ppa itd .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Wiosna idzie i już się gimbusy do hejtowania zabrierają... :)

Spływa to po mnie jak po kaczce , ale cóż dzieci muszą się wyszaleć razem z @hrabia14

Dalej jakieś propozycje , surbary czy coś ?

Opublikowano

Od tego masz specjalne fora stworzone po to by opisywać wszelakie sposoby na zarabianie. Jak chcesz to napisz na pw to ci podeślę linka. Osobiście ci powiem że na autosurfach, surbarach itp nie opłaca się zarabiać bo gówno zarobisz. 

Opublikowano

Od tego masz specjalne fora stworzone po to by opisywać wszelakie sposoby na zarabianie. Jak chcesz to napisz na pw to ci podeślę linka. Osobiście ci powiem że na autosurfach, surbarach itp nie opłaca się zarabiać bo gówno zarobisz. 

znam fora , ale mi chodzi o pewne zarobki do 100 zł na miesiąc w wolnych chwilach .

Opublikowano

znam fora , ale mi chodzi o pewne zarobki do 100 zł na miesiąc w wolnych chwilach .

To już ci podalem idź pod kościół żebrać albo okradnij tego swojego pedofila w sukience. 

Opublikowano

To już ci podalem idź pod kościół żebrać albo okradnij tego swojego pedofila w sukience. 

Dlaczego ja kurw* dostałem warna a ten idiota co wypisuje takie głupoty nie? Kto na to pozwala?

Opublikowano

1379105804_vtmck4_600.jpg

nie mając masy poleconych na sufbarach/autosurfach nie zarobisz takich pieniędzy , 100 zł na miesiąc to małe wymagania i taką kwotę możesz zarobić np w PPA  

właśnie o to CCchodzi że nie chcę się w ppa bawić ;/

Opublikowano

Logika ateuszy:

Mow, ze nie dajesz sie manipulowac mediami

Uwierz w nagonke mediow, ze ksieza to tylko pedofile..

U mnie w miescie dziala nolegownia dla bezdomnych prowadzona przez ksiezy i hospicjum ktore tak rozpalilo miasto akcja zbierania nakretek ze co 2 sklep i kazda szkola je zbiera. Prowodyrem akcjii jest ksiadz :) raz zebrali 7 tirow (!!!) nakretek, z ktorych sfinansowano juz wiele sprzetu, wozkom inwalidzkich.. A ty i tak bedziesz patrzyl TYLKO na ciemna strone Kosciola...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Logika ateuszy:

Mow, ze nie dajesz sie manipulowac mediami

Uwierz w nagonke mediow, ze ksieza to tylko pedofile..

U mnie w miescie dziala nolegownia dla bezdomnych prowadzona przez ksiezy i hospicjum ktore tak rozpalilo miasto akcja zbierania nakretek ze co 2 sklep i kazda szkola je zbiera. Prowodyrem akcjii jest ksiadz :) raz zebrali 7 tirow (!!!) nakretek, z ktorych sfinansowano juz wiele sprzetu, wozkom inwalidzkich.. A ty i tak bedziesz patrzyl TYLKO na ciemna strone Kosciola...

Nie oglądam telewizji, nie słucham co mówią media. Po prostu ich nie trawie.

offwarn:

Posadź chwasty i je sprzedaj. 

Opublikowano

w PPA twój próg byłby łatwy do osiągnięcia ale tam trzeba ciężko pracować a tego się już nie chce ... Nie licz że na autosurfach zarobisz tyle w miesiąc sam to jest nie realne i strata czasu . A można wiedzieć dlaczego nie PPA?

Ty nazywasz cieżką robotą przeczytać kilka poradników, zarejestrować się na stronie, zgłosić się do mentora i zapytać o początek? Teraz to nawet można bloga mieć za darmo... 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ty nazywasz cieżką robotą przeczytać kilka poradników, zarejestrować się na stronie, zgłosić się do mentora i zapytać o początek? Teraz to nawet można bloga mieć za darmo... 

bawiłem się w ppa , ale wolę coś innego .  Mam fanpage ponad 7k lajków   rozwija się około 500 lajków tygodniowo .

Nie oglądam telewizji, nie słucham co mówią media. Po prostu ich nie trawie.

offwarn:

Posadź chwasty i je sprzedaj. 

Jak ich nie trawisz to się nie wypowiadaj .

Już widzę co się stanie gdy zabraknie religii i wartości moralnych których uczy się na religii ., Będzie płacz i zgrzytanie zębów .

Opublikowano

jeśli wartośći według których zyjesz chłopczyku nauczyła ciebie (z malej z braku szacunku :) ) religia, a nie rodzina i zdrowy rozsądek - masz ze sobą powazny problem ;)

graphic.png

Opublikowano

Ja mam pewien sposób ;) Stronka, którą reklamujesz i za każde wejście zarabiasz od 0,04 $ do 0,12$ i myslę, że to ładna cena ;)

;) Strona wypłaca i sprawdzona już ;D 

http://learnmoneystrategy.com

ale trzeba potwierdzić pełnoletność żeby akceptowali linki ,

Opublikowano

ale trzeba potwierdzić pełnoletność żeby akceptowali linki ,

Nieletnich też przyjmują. Poza tym tam dużo nie akceptują

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...