Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4 nie włącza się

ufos15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rano zainstalowałem bf4. Wszystko pięknie, wchodzę na battlelog, wybieram serwer. i gdy włączy się gra wyskakuje "Battlefield 4 przestał działać" aktualizowałem wszystkie sterowniki, dawałem na origin "napraw grę" przeczytałem wszystko na internecie z tym problemem i nic mi nie pomaga!! Bardzo was proszę o pomoc :(.

Moje dane kompa: Windows 8 64bit, Inter Core i3-2328M CPU @ 2.20 GHz, 8 ram, Intel HD Graphics 3000

Bf3 na średnich poszło bez lagów, a bf4 sprawdzałem na stronce "can you run it" To spełnia wymagania większe niż minimalnie.

Opublikowano

Na tym lapku nie ma szans na Battlefield 4.

Mój kolega ma gorszego kompa i mu chodzi głatko..

Opublikowano

Mój kolega ma gorszego kompa i mu chodzi głatko..

Na tym lapku to bałbym się 3 odpalić. Przecież to słaby i3 i zintegrowana karta graficzna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na tym lapku to bałbym się 3 odpalić. Przecież to słaby i3 i zintegrowana karta graficzna.

Bf3 mi idziena srednich.

To widzę, że nikt nie pomoże tylko spami, że komp słaby..

To widzę, że nikt nie pomoże.. tylko o kompie spami...

Opublikowano

Bf3 mi idziena srednich.

To widzę, że nikt nie pomoże tylko spami, że komp słaby..

To widzę, że nikt nie pomoże.. tylko o kompie spami...

Ale jak mamy Ci pomóc skoro faktycznie sprzęt jest za słaby do tej gry?

Opublikowano

Ale jak mamy Ci pomóc skoro faktycznie sprzęt jest za słaby do tej gry?

Co zrobic z tym błędem? Czy to jest spowodowane sprzętem? Właśnie o to mi chodzi xD

Opublikowano

Problem rozwiązany. Bf4 już działa. Thx za tą "pomoc"

Sorry, że w rozwiązanym temacie, ale napiszesz z ciekawości ile fps i w jakiej rozdzielczości?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Witam. Panowie ja mam taki sam problem co kolega ...a mianowiecie od wczaraja gdy pojawila sie premia 2xPD mam problemy z gra ,po kazdej rozgrywce w sieci(online)i po wyswietleniu statystyki gra sie zamyka ,komunikat ..Battlefield 4 przestalo dzialac...

sprzet to:

procesor-AMD PhenomII X4 945 3.00 GHz

karta graficzna -Ge-force asus GTX 560 TI  DCII

tylo nie mowcie ze zaslaby bo od dnia wydania gry gram w nia i nic sie nie dzialo do dnia wczorajszego...

Opublikowano

Witam. Panowie ja mam taki sam problem co kolega ...a mianowiecie od wczaraja gdy pojawila sie premia 2xPD mam problemy z gra ,po kazdej rozgrywce w sieci(online)i po wyswietleniu statystyki gra sie zamyka ,komunikat ..Battlefield 4 przestalo dzialac...

sprzet to:

tylo nie mowcie ze zaslaby bo od dnia wydania gry gram w nia i nic sie nie dzialo do dnia wczorajszego...

Nie tylko tobie się tak dzieje. Sam mam nieraz taki problem co 3-4 mecze. Nie ma na to rady to jest wina gry.

Opublikowano

sprzet to:

Napraw grę przez Origin, a jeśli nie pomoże to reinstall ;)

Opublikowano

@up kurde człowieku co ty piszesz ?! Ten plik nie jest odpowiedzialny za uruchamianie gry.Jest on w folderze z gra i to co na koncu napisales daje tylko kilka fps.I wogule to co napisales jest z mojego poradniki jak miec wiecej fps....

NonekPL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...