Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z opóźnieniem gry

grzecho166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Otóż pobrał mi się Aion ale podczas grania wszystko jest opóźnione. Tzn. Jeśli w coś kliknę dajmy na to chcę przyjąć quest i kliknę w jakąś odpowiedź to okienko przeskakuje i zmienia się na następne z opóźnieniem po 2 sekundach to samo jeśli chcę coś założyć na postać. Przeciągnę item a on dopiero po 3 sekundach się pojawia w inventory postaci. Klikam zbierz wszystko z mobka to też itemki zabierają się z opóźnieniem. Z tego co widzę na YT to inni tak nie mają. W czym tkwi problem? Gra oprócz tego chodzi bardzo płynnie. 

Nie!...

Opublikowano

Jaki masz ping? Sprawdź komendą /ping wpisując na normalnym czacie.

Opublikowano

Prawdopodobnie w tle pobierają Ci się pakiety z resztą gry? Czy masz całą grę?

Opublikowano

Ta pobierają mi się jeszcze :/ Nie wiem co się stało było już przy pakiecie 8 i myślałem że wejdę sobie do gry i akurat stworze postać i się pobierze a tu lipa bo teraz wychodzę a tam się chyba od nowa wszystko pobierało bo teraz jest w połowie 5 pakietu. Mogę jakoś wejść do gry żeby nie anulować pobierania? Aktualnie mam okienko bez opcji graj.

Nie!...

Opublikowano

Namieszali z tym nowym sposobem pobierania...

Najlepiej poczekaj aż przejdzie i zobacz czy będziesz mógł grać, ew. poczekaj aż pobierze się wszystko - wtedy też już nie będziesz miał takiego pingu.

Opublikowano

Zaryzykowałem i zatrzymałem pobieranie, wyszedłem i wszedłem do launchera, odpaliłem grę i teraz wszystko się normalnie ściąga od tego momentu gdzie zatrzymałem pobieranie ;) Mam nadzieje, że już nic nie będzie się rąbać.

Nie!...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...