Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH do CS:GO.

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tak owe? Chodzi mi tylko o same WH, mogą być tam jeszcze jakieś funkcję, ale żeby dało się je wyłączyć. Oczywiście ma być nie wykrywalne, z góry dzięki. 

Opublikowano

R3cheat

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Nie moze być csgo.exe. Inject podszywa się pod jakiś program. Na przykład dodajesz Skype.exe i włącza ci się cheat. Jeżeli chcesz wyłączyć całkowicie cheata wyłączasz proces do którego wcześniej przypisales

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Działa tylko na steam

Opublikowano

Raczej nie ma non steam.

Opublikowano

Podaj pod jakim nickiem grasz

Opublikowano

Działa komuś ten cheat  od r3cheats.com ? Bo ja dzis pobrałem potem probowalem go włączyć tak jak jest napisane na stronie i jak wciskam insert to nic sie nie wyswietla. Tak jakby wogle nie dzialalo

Opublikowano

Działa komuś ten cheat  od r3cheats.com ? Bo ja dzis pobrałem potem probowalem go włączyć tak jak jest napisane na stronie i jak wciskam insert to nic sie nie wyswietla. Tak jakby wogle nie dzialalo

Bo musisz dać jakis program żeby cheat "chował sie" za programem. Typu skype.exe. Gdy wyłączysz exe cheat też sie wyłączy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...