Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary wygląd YT

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas nawet na explorerze na gratach z 500 mb ramu nie zamula xD chodzi wrecz lepiej.. Nie da sie go przywrocic :( swoja droga zostal zmieniony pol roku temu ponad xD

Mam rade, zeby nie zamulalo: zejdz na dol strony i kliknij maly napis "spróbuj czegos nowego!", przekieruje cię na menu z funkcjami testowymi YT, kliknij "Youtube feather" i "zacznij testowac". Ta funckja wylacza komentarze, bajery wizualne itd. na stronie filmiku, a obok jakbys chcial np. skomentowac jest guzik "czy chcesz wrocic do pelnegp wygladu?" i do wyboru "tylko raz" i "na stale" :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mi nie chodzi o taką całkowitą zmiane wyglądu, tylko o takie małe zmiany jak np. ten cały pasek po lewej stronie. Jeszcze kilka dni temu tak nie było.

U mnie przez te zmiany strona się zacina przy np. przewijaniu na liście filmików, jest to troche wkurzające.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi nie chodzi o taką całkowitą zmiane wyglądu, tylko o takie małe zmiany jak np. ten cały pasek po lewej stronie. Jeszcze kilka dni temu tak nie było.

U mnie przez te zmiany strona się zacina przy np. przewijaniu na liście filmików, jest to troche wkurzające.

Tak jak mowilem- sprobuj odpalic "YouTube Feather" :)

(Nie trzeba logowania)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nic to za bardzo nie dało.

Hm, a jaka przegladarka?

Ja nie widzę jakoś żadnej różnicy...

3haqofl19yrg.png

Jedyne co to to że jest odtwarzacz HTML5 dostępny zdaje się.

Mowisz o wygladzie? No, ja tez nie rozumiem tylko przewodnik ma pomaranczowy kolor :p

Opublikowano

Hm, a jaka przegladarka?

Opera. Do tej pory z Youtubem nie miałem żadnych problemów na tej przeglądarce.

Sprawdziłem na Chromie, troche lepiej działa, ale i tak wolałbym korzystać z YT na Operze.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...