Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre mam konto ?...

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy mam dobre konto. Gram w tą gre 3 lata (W sumie to nie całe po co rok miałem pół roku przerwy) i czuję, że moje konto jest takie, gołe, słabe i w ogóle bez sensu. Mam za mało postaci itp... No nie wiem. Wydaję mi się, że miałem słaby start... Pewnie dlatego, że  byłem w 1gimnazjum wtedy :v

http://scr.hu/1s68/jmhex
http://scr.hu/1s68/7oc4f
http://scr.hu/1s68/mfypm
http://scr.hu/1s68/7psm5

Kilka SS. Jak dla mnie to nawet za mało wygranych mam po takim czasie ;/...

Opublikowano

yyy.. hahah . Słąbiutkie ... 3lata gry? w 6miesięcy można zrobić owiele lepsze konto... Chyba nie zbyt umiesz grać... 3lata i 300winów? mój kolega gra półtora roku na jedynm koncie i ma 1100 + win... full postaci i chyba 71 skórek. Słąbiutkie ;d

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie pół roku przerwy tylko co roku miałem pół roku przerwy czyli 1,5roku gram ... W S2 nie byłem w żadnej lidze.. :v Czyli co ? Robić nowe konto ? Mam 3skiny... Co do mojej gry... ekhm. Mam do siebie dystans i myślę, że nie chcielibyście ze mną grać.... Z drugiej strony bardzo chuj*wo nie gram, ale pamiętam jak mi losowało strasznych kretynów, a w przeciwnym teamie kozaki ewentualnie ja zawsze jakieś first player, który gra na konice kumpla, a mój kolega zawsze ma ogarnięty team..

Opublikowano

Ja gram 3 lata i posiadam wszystkie postacie ;o 12 pełnych stron z runami i dywizje diamond 1 ;o więc to twoje konto trochę słabe. być może dlatego, że jesteś gimbusem, a wszyscy wiemy, że gimby w lolu to ścierwo, które nie potrafi angielskiego, wyzywa wszystkich, trolluje i po prostu jest chujowe jak nieszczęście. btw nie ma się czym chwalić, że zacząłeś grać w pierwszej gimnazjum, to świadczy o twoim idiotyzmie ;o

Opublikowano

Troll na 100%

Za wbite 30 mamy 1/2 jego champ , dodac jeszcze ranki i inne normale po 30 mamy takie same konto na 100% :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Marnie, po 1,5 roku gry posiadam 77 champów kiedy ty nie masz nawet 30.

W dodatku taka mała ilośc winów oraz innych dupereli. Konto oceniam na max 3 miesiące gry.

Opublikowano

srol nie trol... Nie każdy po przyjściu z pracy/szkoły napierda*a w lol'a żeby wbić range :) Mam inne zajęcia. Odkąd zacząłem grać tak normalnie w lola (październik) kupiłem 1strone na runy czyli razem 3 kupiłem wszystkie runy do każdej strony to licząc, że tam wydałem około 24k IP na same runy... Przedtem nic nie miałem. Nie wiem dlaczego tak mało miałem kasy... Teraz dopiero uzupełniam postacie...

Opublikowano

~4 miesiące mam konto

390 Winów
30 champów (kupione same mainy) bo więcej mi nie trzeba, 10 za 6.3

4 strony na runy zrobione - Riven, SoloTop, Ap, Support

@top

Syf nie konto, jeżeli grasz 3 lata

Opublikowano

Czas leczy rany hahaha . Dajcie mi 2miesiące a nadrobię. Cieszcie się, że ze mną nie gracie ;p

up.

Nie chce mi się już tłumaczyć... Konto mam od 3lat, a grałem tak z przerwami, że całość grałem tak z 1,5roku...

Opublikowano

Wiesz, nie jeden Ci zazdrości tego konta i doświadczenia. Masz przeciętne konto no i tyle w tym temacie. No co prawda postaci za dużo nie masz, ale myślę, że to nadrobisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...