Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyjątek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc włączam gre pool live tour na fb i cheat engine wybieram proces zgodny chrome tej gry ,następnie daje valute type na double, w valute daje 1.1 first scan i odpalam gre ,kiedy wszystko skopiuje i daje na dół (czerwona strzałka) zmieniam valute na 4 i automatycznie wyłącza mi się przeglądarka próbowałem na każdej i nic to samo.Myślę że jest zapora w win7 jakaś i tylko nie wiem jak ją wyłączyć.

Opublikowano

Już raz Ci chyba pisałem, może jeśli cheat engine podczepia się przez przeglądarkę, to gra wykrywa debugger i łapie crasha.

Spróbuj ukryć debugger, ja już Ci tego nie będę tłumaczył, trochę wysilić się nie zaszkodzi.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

a czy wykryje mi tego hacka ? boje się także że dostane bana :( ale trudno :D można jakoś się przed tym zabezpieczyć ?

Opublikowano

no tak tylko mam problem bo ja nie jestem informatykiem itd nie nam się na takich rzeczach nie mam takiej smykałki :( nie wiem jak to zrobić patrzałem na google i nic jeśli ktoś wię to prosił bym o napisanie myślę że to nie jest problem podzielić się informacją i pomóc  w potrzebie :D

Opublikowano

próbuję ale sam zobacz że na google nigdzie nie ma o tym debugger a skoro nie ma to skąd mam wiedzieć jak to zrobić ? dlatego pisze tutaj ale zamiast pomagać to piszecie "po chuj sie do tego zabierasz" jeśli wiesz jak ro zrobić to czemu nie możesz napisać i komuś pomóc. :D

Opublikowano

problem w tym że nie znasz podstawowych podstaw, a wątpię by komukolwiek się chciało tłumaczyć ci wszystko łopatologicznie od początku do końca. Doucz się i wróć tutaj. Google mówi wiele, tylko trzeba odpowiednio długo szukać.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

kurczę naprawdę potrzebuje tego wystarczy napisać co nie co aż taki tępy nie jestem :P jakieś podpowiedzi a może sam coś wykombinuję :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...