Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

Kapishon20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż skradli mi konto lecz nie w tym rzecz :) skradli mi konto w październiku 2013 kiedy miałem zepsuty komputer ( padł dysk )  ostatnio go dopiero zawiozłem do naprawy okazało się że dysk... teraz już działa chciałem się zalogować i klopsik bo ktoś skradł mi konto email też zmieniony ( nie podawałem nikomu hasło możliwe że jakiś key loger ) napisałem do supportu podałem wszystkie dane kiedy założyłem konto ( dokładna data godzina ) w postaci ssa całego listu z poczty, podałem dosłownie wszystko kiedy za ile i z jakiego numeru telefonu zamówiłem SM co za nie kupiłem etc. ( dosłownie wszystko ) a support odpisał że czas zgłoszenia jest zbyt duży od ostatniego logowania... i tu moje pytanie czy mogę jakoś odzyskać te konto przekonać ich wysłać ticketa do gfu? co mam zrobić? konto już przepadło? 

Opublikowano

Męcz ich dalej, ciągle naciskaj na kwiestią, że kupowałeś SMy i będziesz robił to dalej, spamuj im, pokaż, że Ci zależy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Pisz niech kasę oddadzą za SM i na pewno będą woleli oddać konto :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Męcz ich dalej, ciągle naciskaj na kwiestią, że kupowałeś SMy i będziesz robił to dalej, spamuj im, pokaż, że Ci zależy.

Pisz niech kasę oddadzą za SM i na pewno będą woleli oddać konto :)

nope, po tygodniu od kradzieży już nie odpisują. ogółem jeżeli ukradli ci konto dalej niż tydzień temu, to support ma na ciebie wyrąbane. nie wiem, czy to kwestia tego że nie mają logów z dalszego okresu czy co. wiem jedynie że jak kradzież z października to nie masz co liczyć na pomoc przez support.

who cares?

Opublikowano

właśnie na tym samy ciągle się upierają że już minął czas no ale jeśli ja mam takie mocne dowody na to że konto jest moje to nie widzę problemu w tym żeby to sprawdzili i na pewno po tyg logi się nie usuwają... a co do męczenia pisałem już chyba z 10 ticketów :P zawsze ten sam odpisuję że sprawa została już wyjaśniona lecz napisałem im że będę ich męczył dopóki mi nie pomogą

Opublikowano

właśnie na tym samy ciągle się upierają że już minął czas no ale jeśli ja mam takie mocne dowody na to że konto jest moje to nie widzę problemu w tym żeby to sprawdzili i na pewno po tyg logi się nie usuwają... a co do męczenia pisałem już chyba z 10 ticketów :P zawsze ten sam odpisuję że sprawa została już wyjaśniona lecz napisałem im że będę ich męczył dopóki mi nie pomogą

To niestety jest nie do wykonania. Jeżeli nie wchodziłeś na konto dłużej niż tydzień, nie zostanie Ci ono oddane. A jest to spowodowane między innymi tym, że ludzie sprzedawali/kupowali/oddawali konta, a ich prawowici właściciele chcąc mieć z tego jeszcze większy zysk, wysyłali w takich sytuacjach ticket dotyczący kradzieży. Team nie jest w stanie stwierdzić, czy dane transakcje na pewno miały miejsce (jak i nie chcą bo by im doby nie starczyło), dlatego tez wprowadzili tego typu zasadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...