Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek z mikrofonem (2 opcje)

Minecraft PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z wyborem słuchawek z mikrofonem. Otóż po wyglądzie te drugie wydają się lepsze, ale niekoniecznie wygląd musi być równoznaczny z działaniem i jakością, więc prosiłbym o pomoc.

1 Opcja - Esperanza EH102 (~ 7 - 10 PLN) - 
www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/906357#techniczne
2 Opcja - Philips SHM3560/10 ( ~ 35 PLN) - 
www.mediamarkt.pl/sluchawki-philips-shm3560-10,id-290343#detail

@edit

Prosiłbym o uzasadnienie, dlaczego (chodzi o dane techniczne)

mca.png

Opublikowano

Ani te, ani te :) Obydwa twoje typy, to zwykły chłam. Bardziej poleciłbym ci słuchawki + mikrofon (stojący lub przypinany). Ani to, ani to nie traci na jakości, a jak spieprzy ci się mikro lub słuchawki, nie oddajesz / wyrzucasz całego zestawu.

Sweet, nie polecisz mu Maxelli ? Wydaje mi się, że będą odpowiednie i do muzyki i do grania (?).

Opublikowano

Nie znam w słuchawek w których da się "coś" robić, które kosztują mniej niż 70zł... Chyba, że kanały, ale tylko do muzyki.

Opublikowano

Nie znam w słuchawek w których da się "coś" robić, które kosztują mniej niż 70zł... Chyba, że kanały, ale tylko do muzyki.

Do muzyki tak, ale jak ktoś potrzebuje byle gówno do komunikacji przez skajpaja to może to brać.

Ja nadal polecam najtańszy zestaw Zalman MIC1 + Maxell Retro DJ. 

Opublikowano

To znaczy głównie właśnie do skypa, możliwe że też będą wykorzystywane do filmów na yt. Ale to mówicie że lepiej jest osobno mikrofon i słuchawki? A da się znaleźć lepszy mikro (odpowiadał by mi stojący) do 100 zł?

mca.png

Opublikowano

To znaczy głównie właśnie do skypa, możliwe że też będą wykorzystywane do filmów na yt. Ale to mówicie że lepiej jest osobno mikrofon i słuchawki? A da się znaleźć lepszy mikro (odpowiadał by mi stojący) do 100 zł?

wypierdalaj z srajkraftem na youtubie,

1377337197-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...